L’Ajuntament d’Ontinyent subvenciona amb 80.000 € més a la Creu Roja per ajudar a 400 famílies de la ciutat

0
853
Creu Roja d'Ontinyent.

El Pla Creu Roja RESPON es reforça a Ontinyent aquestes últimes setmanes de l’any a través d’una subvenció de l’Ajuntament d’Ontinyent a l’Assemblea Local de Creu Roja

L’Ajuntament d’Ontinyent ha concedit una subvenció de 80.000 euros a l’Assemblea Local de Creu Roja per reforçar el Pla ‘Creu Roja Respon’ front a la COVID-19, amb la qual es reforcen les ajudes bàsiques a 400 famílies de la ciutat, que s’han vist afectades per la crisi socioeconòmica causada per la pandèmia.

Creu Roja Espanyola va posar en marxa al març el pla Creu Roja Respon enfront del COVID-19 per a les persones en situació de vulnerabilitat i població en general, en coordinació amb totes les administracions públiques. Es tracta d’un pla d’actuació que constitueix la major mobilització de recursos, capacitats i persones de l’organització humanitària en la seua història.

Durant les últimes setmanes d’enguany, Creu Roja Espanyola ja ha iniciat la distribució de les ajudes, que consisteixen en targetes moneder amb imports ajustats al nombre de persones que conformen cada unitat familiar. L’objectiu del projecte és respondre a les necessitats bàsiques d’aliment, higiene, sanitàries, així com suport emocional i social.

Un total de 400 famílies en situació de vulnerabilitat d’Ontinyent podran adquirir productes bàsics, a més de comptar amb seguiment i orientació social. La labor del voluntariat de Creu Roja Espanyola a Ontinyent resulta fonamental en la labor de suport a les persones més vulnerables enfront del COVID-19.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí