L’Ajuntament d’Ontinyent lliura a la Guàrdia Civil 100 mascaretes personalitzades ‘premium’ del Clúster Tèxtil Sanitari

0
877
Imatge de les mascaretes lliurades a la Guàrdia Civil d'Ontinyent.

Són del mateix model lliurat a la Policia Local, Nacional i Protecció Civil d’Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez, ha lliurat aquest dilluns un centenar de mascaretes amb protecció premium a la Guàrdia Civil d’Ontinyent. El primer edil, acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Gandia, feia lliurament efectiu de les mascaretes al tinent Eduardo Degrado i al sargent Eladio Balbín, que les rebien per posteriorment distribuir-les entre els seus companys i companyes a la caserna de la ciutat.

Les mascaretes, personalitzades amb el logotip de la Guàrdia Civil, són del mateix model ja lliurat als efectius de Policia Local, Policia Nacional i Protecció Civil, elaborades per una empresa ontinyentina del Clúster Textil Sanitari en base sempre a la norma UNE 0065:2020 de mascaretes higièniques reutilizables, llavables en aquest cas fins a un màxim de 80 voltes.

Les mascaretes tenen acabats especials i han estat elaborades amb fluor de carboni a altra concentració, que actua com a barrera hidrostàtica que impedeix que les microgotes travessen el teixit, i amb l’addició d’un biocida amb base d’ions de plata apte per al contacte directe amb la pell, que confereix una barrera de protecció bacteriana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here