L’Ajuntament d’Ontinyent lliura 800 certificats i volants online als últims 6 mesos

0
1018
Rebeca Torró i Joan Sanchis

El servei ‘La meua carpeta’ permet obtenir certificats de padró o gestionar rebuts i s’integra amb aplicacions com la Seu Electrònica o la passarel·la de pagaments

L’Ajuntament d’Ontinyent ha lliurat 800 certificats i volants online els últims 6 mesos, quan es va posar en marxa el nou servei ‘La meua carpeta’, que permet obtenir certificats i volants d’empadronament o gestionar rebuts municipals online, entre altres funcions. Es tracta d’un nou servei integrat al pla “OntinyentGO” de potenciació de l’ús de les noves tecnologies entre la ciutadania, del que formen part altres aplicacions municipals com la Seu Electrònica o la passarel·la de pagaments, que al mateix període ha permès el pagament online de fins a 300 rebuts.

La regidora d’Innovació, Rebeca Torró, i el regidor de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, coincidien en destacar aquest pla, posat en marxa en 2011, com “una important eina de potenciació de l’administració electrònica per facilitar la vida als ciutadans”. Rebeca Torró explicava que amb estos serveis “permeten realitzar gestions còmodament des de sa casa les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, al mateix temps que estalviem recursos en temps i paper al consistori, tot amb l’objectiu d’assolir una administració cada volta més àgil, eficaç, propera i transparent”, destacava.

Joan Sanchis recordava que els nous serveis s’articulen a través de l’adreça http://carpeta.ontinyent.es, accessible des de la web municipal, on es pot accedir amb certificats digitals de ACCV de la Generalitat i DNI electrònic. Des d’aquesta web es poden traure volants i certificats d’empadronament, així com gestionar tots els rebuts de l’usuari (pagaments, domiciliacions, etc). Sanchis destacava que “així facilitem tràmits que són molt demandats pels ciutadans, com ara traure volants o certificats de padró individual o col·lectiu de manera ràpida i gratuïta, a més d’accedir a la mateixa informació que tenim a l’Ajuntament sobre els rebuts de cada veí i el seu estat”, explicava.

Joan Sanchis recordava que des que es va posar en marxa el pla OntinyentGO “hem anat realitzant constants avanços en matèria d’administració electrònica, com la posada en marxa de la Seu Electrònica, el servei de consulta del cens electoral online, la consulta d’ubicació dels nínxols del cementeri des de dispositius mòbils, la passarel·la de pagaments, o ara la carpeta ciutadana”. Sanchis, que agraïa el treball del departament d’informàtica, avançava que des del Govern d’Ontinyent “seguirem treballant per potenciar i facilitar al màxim les relacions entre la ciutadania i l’Ajuntament a través d’internet”, manifestava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here