L’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent concerten una pòlissa de 2 milions al 0% per ajornar els impostos i pagar a proveïdors

0
1856
Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent, i Antonio Carbonell, president de Caixa Ontinyent

Caixa Ontinyent apunta que l’actuació podria traslladar-se a altres consistoris del seu àmbit d’actuació en cas de necessitat, i a instàncies dels propis ajuntaments

Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent han subscrit aquest dimarts una pòlissa de crèdit que permetrà atendre pagaments a proveïdors i ajornar el pagament d’impostos als veïns de la ciutat. És una actuació acordada per tal de pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia del coronavirus.

En concret, es tracta d’un crèdit per import de 2 milions d’euros, al 0% d’interés i sense cap tipus de comissió, que podrà ser retornat en un termini de sis mesos, temps en el qual s’estima que ja s’haurà revertit aquesta situació excepcional.

Amb aquest crèdit l’Ajuntament d’Ontinyent explica que tanca el mes de març posant-se al dia amb autònoms i empreses proveïdores després d’avançar el pagament de 480.000 euros. Des del consistori s’apunta que aquesta mesura, afegida a l’ajornament del pagament d’impostos i a l’impagament dels deutes d’administracions superiors (principalment la Generalitat Valenciana, amb 1’7 milions d’euros) podria generar problemes de liquiditat, tensions que asseguren s’evitaran gràcies amb la pòlissa concertada amb Caixa Ontinyent.

L’alcalde Jorge Rodríguez tenia paraules d’agraïment per “l’agilitat de Caixa Ontinyent en atendre i facilitar esta gestió que permet implantar amb seguretat el paquet de mesures econòmiques que estem posant en marxa per tractar d’esmorteir els efectes de la pandèmia en l’economia local”.

Per la seua banda Caixa Ontinyent apunta que l’actuació podria traslladar-se a altres consistoris del seu àmbit d’actuació en cas de necessitat, i a instàncies dels propis ajuntaments. L’entitat financera apunta que aquest mateix dimarts s’acordaran noves mesures de suport a comerços, autònoms i pimes.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Els cursos d’idiomes i d’Informàtica de les regidories de Joventut i Dona i Igualtat continuaran telemàticament

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here