L’Ajuntament d’Ontinyent centralitza en la seu electrònica l’atenció a la ciutadania per evitar contagis

0
1189
Natalia Enguix

La web serà l’espai on gestionar les cites amb els diferents departaments, que seran presencials i/o telefòniques en funció de cada cas

L’Ajuntament d’Ontinyent centralitza en la seu electrònica l’atenció a la ciutadania per evitar contagis davant la pandèmia del Covid-19,coincidint amb el Real Decret aprovat pel Govern d’Espanya en març relatiu a l’Estat d’Alarma, el consistori ja va modificar el sistema d’atenció al públic, que ara es consolida incorporant alguns canvis. El més destacat és la centralització a la seu electrònica de la gestió de les cites amb els diferents departaments, accedint a https://ontinyent.sedelectronica.es. Des d’ahí es podrà seleccionar el departament i triar la manera en que es vol ser atès, que podrà ser presencial i/o telefònica en funció de cada cas.

La regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, explicava que “del que es tracta és de reduir al màxim el fluxe de persones als espais municipals, per seguretat de totes i tots, de manera que l’atenció a més siga el més àgil possible. Quan vam fer obligatori l’us de la mascareta als espais municipals ja ens vam avançar al que després s’ha establert pels Govern d’Espanya, i ara pel que fa a l’atenció ciutadana, volem fer un pas més en l’aposta per la seguretat per les persones”, manifestava. Així, accedint a des del banner situat a la part dreta de la portada de la web municipal www.ontinyent.es, apareixen les normes d’ús del sistema de cites prèvies i un llistat dels departaments on es pot demanar hora.

Al cas de l’atenció telefònica, al voltant de l’hora de la cita l’Ajuntament es posarà en contacte amb la persona usuària del servei en el número que aquesta haja facilitat per a fer la sol·licitud, sent de vital importància que aquesta estiga atenta a la telefonada, que es repetirà en fins a dues ocasions, anul·lant-se la cita de no ser possible localitzar a la persona.

Quant a l’atenció presencial, sols es podrà accedir presencialment als serveis municipals amb cita prèvia. Els ciutadans i ciutadanes que es presenten en les oficines d’atenció al públic sense cita prèvia tindran que sol·licitar-la per que se’ls facilite, no atenent-se si no es disposa de la mateixa.

La recepció del personal amb cita prèvia solament estarà permesa deu minuts abans de la hora de la cita, per garantir l’ordre de atenció de les mateixes. Si arribada la hora de la cita la persona no haguera comparegut, es mantindran cinc minuts de cortesia, passats els quals s’anul·larà la cita. En arribar a l’Ajuntament, la persona podrà confirmar la seua presència a través de l’enllaç que haurà rebut al correu electrònic de confirmació de la seua cita.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí