L’Ajuntament d’Ontinyent anuncia la major actuació de reasfaltament urbà dels últims 20 anys

0
1769
Jaime Peris i Manuel Cuesta han presentat el pla d'Ontinyent

El Pla d’Eficiència Urbana invertirà 232.000 euros per millorar 15 espais de tots els barris sobre una superfície de més de 19.000 m²

L’Ajuntament d’Ontinyent iniciarà la propera setmana la major actuació conjunta de reasfaltament urbà dels últims 20 anys. El regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, han presentat un total de 15 intervencions que s’executaran a tots els barris des del proper dilluns 11 de març i durant les properes quatre setmanes, al marc del Pla d’Eficiència Urbana 2018/2019 del govern ontinyentí.

Estes actuacions, que tenen un pressupost de 232.000 euros (dels quals la Diputació de València subvenciona 130.000 a través del Pla de Camins i Vials), serviran per reasfaltar una superficie total de 19.115 m2, “la major que es recorda a les últimes dues dècades a la ciutat, segons ens asseguraven els tècnics de l’Ajuntament”, explicava Jaime Peris. El coordinador de Territori incidia en què “son millores molt necessàries, que anem a executar de manera conjunta per arribar a més llocs amb menys diners, en l’època de l’any en la que s’ha comprovat que va a causar-se les menors molèsties a l’activitat urbana”, assenyalava.

Manuel Cuesta puntualitzava que “als últims tres mesos hem estat arreplegant opinions del veïnat sobre els espais on més necessari era actuar, i amb estes consideracions i amb l’assessorament dels tècnics municipals s’ha determinat quins llocs eres els que havien de tenir prioritat per a estes actuacions”, explicava.

Les obres, que seran executades en tres fases per una empresa local, contemplen intervencions en l’inici de l’Avinguda Benicadell, al costat de la intersecció amb l’Avinguda d’Albaida; un tram de l’Avinguda d’Almansa comprès entre la plaça de Joan Vimbodí i el carrer de Sant Rafael; carrer Joan Coromines, gairebé íntegrament, a excepció d’un tram a l’inici del carrer, el paviment del qual és recent; i en un tram del carrer Joan Belda Pastor, així com la intersecció amb l’Avinguda de la Diputació.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ontinyent obrirà el nou accés per Torrefiel el 4 de desembre, 4 mesos abans del termini previst

També s’actuarà en el tram del vial de circulació del Passeig de les Germanies situat entre el carrer Manuel Taberner Gandia i el Camí Vell de Xàtiva; el tram del carrer Sant Jaume enfront de l’edifici de Telefónica; els dos carrils de circulació del carrer Diables des del carrer Ordim fins al carrer Flassades (en el polígon industrial el Pla); i dos trams del carrer del Pintor Segrelles delimitat entre el carrer Músic Enric Casanova i l’Avinguda Almaig.

Així mateix s’actuarà al carrer José Simó Marín en el tram comprès entre els carrers Ereta i Dos de Maig; el tram del carrer Sant Ignasi situat entre l’Avinguda Comte Torrefiel i el carrer Santa Teresa; el Carrer Dos de Maig, des del centre comercial el Teler fins al carrer Martínez Valls; i la plaça de Baix. Finalment, s’intervindrà també en l’Avinguda de Vicent Gironés Mora (entre les dues rotondes) ; i en el carrer de Santa Teresa en dos trams: des de la intersecció amb el carrer Sant Ignasi fins a l’entrada principal del poliesportiu municipal i des de l’Avinguda de la Generalitat fins a l’Avinguda Comte Torrefiel.

Segons s’afegia a la compareixença dels regidors, la Policia Local procedirà a senyalitzar en temps i forma els pertinents avisos i prohibicions relatius a l’execució d’estes obres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here