L’Ajuntament d’Ontinyent anima a sopar en els restaurants a les 20h per a fer costat a l’hostaleria local

0
1233
Imatge de la reunió de l'alcalde d'Ontinyent amb el president d'AHVAL

Altra línia de treball és l’organització d’actuacions musicals en directe des de balcons i terrasses en zones adjacents a locals d’hostaleria

L’Ajuntament d’Ontinyent s’ha sumat a la campanya del col·lectiu d’empresaris de l’hostaleria local AHVAL en la que s’anima als veïns de la ciutat a que avancen la seua hora de sopar a les 20h a bars i restaurants. La campanya es realitza com a mostra de suport al sector davant les dificultats per les quals travessa dins la pandèmia de la COVID-19.

L’Ajuntament d’Ontinyent anima a sopar en els restaurants a les 20h per a fer costat a l’hostaleria local afirmant que els establiments «són segurs» i apuntant que «s’estima que sols el 3’5% dels contagis provenen de l’hosteleria, on es prenen totes les mesures de seguretat i precaucions que les xifres demostren que no es tenen en les reunions socials privades».

Altra línia de treball és l’organització d’actuacions musicals en directe des de balcons i terrasses en zones adjacents a locals d’hostaleria, en principi en horari de 12:00 a 14:00 hores, a mode d’experiència pilot.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que davant la crisi del coronavirus “l’Ajuntament ha d’estar al costat de tots els sectors productius, posant en marxa mesures específiques com les que venim plantejant per donar suport a la indústria, als comerços i serveis i per descomptat també a l’hostaleria”, manifestava. Des d’AHVAL, Jordi Martínez agraïa a l’alcalde “el suport total del Govern d’Ontinyent davant uns temps d’incertessa, als que hem de seguir treballant per l’hosteleria del poble”, manifestava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí