L’Ajuntament destaca la «responsabilitat» del públic durant les actuacions a ‘Ontinyent en Concert’


0
4084
Actuació de Zoo a Ontinyent.

La regidora de Festes destaca la bona acollida dels diferents sectors d’edat a l’aposta per la “cultura segura” feta des de l’Ajuntament

Milers d’espectadors asistien des del passat dimecres dia 18 i fins diumenge 22 d’agost als 7 espectacles programats per l’Ajuntament dins del cicle ‘Ontinyent en Concert’, amb el qual el consistori complementava el programa d’actes dels Festejos Extraordinaris organitzats per la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia. El públic responia amb responsabilitat al seu comportament i amb una bona acollida que en alguns casos esgotava els aforaments previstos.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, destacava la bona acollida a l’aposta per la “cultura segura” feta des de l’Ajuntament amb esta programació, “a la qual totes i tots han tingut actuacions al seu abast adreçades al seu sector d’edat, i que en tots els casos s’han pogut dur a terme en un bon ambient i amb compliment de les normes establertes i vigents”, assenyalava. En aquest sentit, el repartiment dels seients atenia estrictament a la Resolució 2021/8708 de la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, publicada al DOCV de 14 d’agost, compliment avalat per un projecte tècnic i la certificació d’una inspecció externa a l’Ajuntament.

Muñoz destacava que els tres espais escènics a l’aire lliure utilitzats (La Glorieta, l’aparcament de Paduana i l’Esplanada de Tortosa i Delgado) “han pogut donar cabuda amb espai suficient per a les actuacions dutes a terme”, a més de posar de relleu el compliment dels horaris de les actuacions “que en cap cas s’han allargat més enllà de les 00:30 hores”, i els bons resultats de la decisió de no habilitat zona de barres als concerts de Tortosa i Delgado, “ja que ens ha servit per evitar trànsit de persones durant les actuacions, i ha contribuit a que als partes de la Policía Local no conste cap requeriment als agents per intoxicació etílica ni problemes relacionats amb el consum d’alcohol”.

La regidora posava especialment de relleu el doble concert del grup Zoo de dissabte, que entre les seues dues actuacions reunia al voltant de 2000 persones per gaudir del seu nou disc “Llepolies”. Àngels Muñoz qualificava “d’emblemàtica” de la programació esta jornada a la qual Ontinyent acollia una de les gires musicals més importants de l’estiu a la Comunitat Valenciana: “recuperar la música en directe amb actuacions com aquesta és motiu de satisfacció i d’esperança. Entre totes i tots, i comptant amb l’actitud responsable de la ciutadania, hem fet possible allò que a hores d’ara es podia fer possible”, manifestava.

Des del grup Zoo s’agraïa l’oportunitat brindada des de l’Ajuntament per a dur a terme una actuació que a la primera sessió (19:00 hores) també reunia públic de més curta edat: “Cada dia tenim xiquets més xicotets als nostres concerts gràcies al canvi de l’horari a causa de la pandèmia i això ens emociona molt. Gràcies a tots els pares i mares que portes els seus fills i filles a gaudir de nosaltres”, destacaven al concert. A més, Zoo posava en valor el fet de tocar a Ontinyent, ja que “ací trobem el públic més fidel, el públic que entén les nostres cançons a la perfecció, en definitiva, ens sentim com a casa”, manifestaven.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here