L’Ajuntament de Xàtiva signa el conveni per la constitució de la Fundació Raimon

0
1573
Imatge de la signatura celebrada a Xàtiva.

El proper mes de febrer s’iniciarà el procés de licitació del concurs per a la redacció del projecte del Centre Raimon d’Activitats Culturals (CRAC)

Aquest divendres ha tingut lloc a Xàtiva la signatura per a la constitució de la Fundació Raimon i Annalisa per part dels representants de l’Ajuntament, que són l’alcalde Roger Cerdà com a vicepresident i les regidores de Cultura i de Teatre Raquel Caballero i María Beltrán com a membres del Patronat.

Cal recordar que el plenari municipal va acordar el passat mes de setembre la incorporació de l’Ajuntament de Xàtiva a la fundació Raimon i Annalisa, com a integrant de ple dret junt amb la Generalitat Valenciana i la Diputació de València a més dels propis Raimon i Annalisa com a membres vitalicis.

El document també ha de signar-se per part de les altres dues entitats i dels seus representants. En el cas de la Generalitat Valenciana aquests són el President Ximo Puig, el conseller de Cultura Vicent Marçà, la Directora General de Cultura i Patrimoni Carmen Amoraga i el sotssecretari de la Presidència de la Generalitat Valenciana Josep Sampio; mentre que per part de la Diputació de València els representants del Patronat escollits són el president Toni Gaspar, el vicepresident Carlos Bielsa i el diputat de Cultura Xavier Rius.

Aquesta signatura és el primer pas per a la posada en marxa del futur Centre Raimon d’Activitats Culturals (CRAC), que s’ubicarà al Convent de Santa Clara de la capital de la Costera. Tal i com ha informat l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, a partir del proper mes de febrer s’iniciarà el procés de licitació del concurs per a la redacció del projecte. Serà en aquest Centre Cultural on s’ubique la futura seu de la Fundació Raimon i Annalisa, que fins aleshores tindrà la seua seu a la Casa de Cultura de la ciutat.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament de Xàtiva ajorna el pagament de tots els impostos municipals per la crisi sanitària del coronavirus

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here