L’Ajuntament de Xàtiva signa el conveni per la constitució de la Fundació Raimon

0
2195
Imatge de la signatura celebrada a Xàtiva.

El proper mes de febrer s’iniciarà el procés de licitació del concurs per a la redacció del projecte del Centre Raimon d’Activitats Culturals (CRAC)

Aquest divendres ha tingut lloc a Xàtiva la signatura per a la constitució de la Fundació Raimon i Annalisa per part dels representants de l’Ajuntament, que són l’alcalde Roger Cerdà com a vicepresident i les regidores de Cultura i de Teatre Raquel Caballero i María Beltrán com a membres del Patronat.

Cal recordar que el plenari municipal va acordar el passat mes de setembre la incorporació de l’Ajuntament de Xàtiva a la fundació Raimon i Annalisa, com a integrant de ple dret junt amb la Generalitat Valenciana i la Diputació de València a més dels propis Raimon i Annalisa com a membres vitalicis.

El document també ha de signar-se per part de les altres dues entitats i dels seus representants. En el cas de la Generalitat Valenciana aquests són el President Ximo Puig, el conseller de Cultura Vicent Marçà, la Directora General de Cultura i Patrimoni Carmen Amoraga i el sotssecretari de la Presidència de la Generalitat Valenciana Josep Sampio; mentre que per part de la Diputació de València els representants del Patronat escollits són el president Toni Gaspar, el vicepresident Carlos Bielsa i el diputat de Cultura Xavier Rius.

Aquesta signatura és el primer pas per a la posada en marxa del futur Centre Raimon d’Activitats Culturals (CRAC), que s’ubicarà al Convent de Santa Clara de la capital de la Costera. Tal i com ha informat l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, a partir del proper mes de febrer s’iniciarà el procés de licitació del concurs per a la redacció del projecte. Serà en aquest Centre Cultural on s’ubique la futura seu de la Fundació Raimon i Annalisa, que fins aleshores tindrà la seua seu a la Casa de Cultura de la ciutat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí