L’Ajuntament de Xàtiva reformarà de forma integral l’Skatepark de la ciutat amb una inversió de 50.000 euros

0
8184
Skatepark de Xàtiva.

La millora de la instal·lació era una demanda dels col·lectius d’esports urbans de la ciutat, i el termini d’execució és de dos mesos

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat i adjudicat el projecte de reforma de l’skatepark de la ciutat després de realitzar un estudi previ i contactar amb empreses especialitzades tant d’àmbit nacional com internacional, responent així a la demanda dels col·lectius usuaris de la instal·lació que sol·licitaven la seua millora.

La parcel·la de l’skate park de Xàtiva, amb una superfície de 1.804 m2, es troba dins d’un solar tancat amb accés des de la carretera de la Llosa de Ranes, front al cementeri municipal, a nivell de terreny i sense elements de delimitació. El projecte pretén millorar les condicions d’ús de l’actual instal·lació així com satisfer les demandes dels col·lectius d’esports urbans, per al que s’han dissenyat unes instal·lacions acordes amb les dimensions i formes adequades per a la pràctica d’aquests esports.

S’ha contemplat una reforma integral amb la instal·lació de nous mòduls de formigó que substituiran als existents, de fusta, que es trobaven deteriorats, i s’instal·laran mòduls sobre la plataforma de patinatge per tal de poder practicar esports urbans com ara ‘Skate’, ‘Roller’ i ‘BMX’, a més de proposar la instal·lació de diversos mòduls entre els que es troben una ‘Mini ramp’, ‘Quarter’ i altres.

L’equipament està destinat exclusivament a la pràctica d’esports sobre rodes, i el projecte de reforma no modifica la superfície ni l’ús de l’equipament existent. El termini estimat de les obres és de dos mesos i l’Ajuntament invertirà en aquest projecte al voltant de 50.000 euros.

«Estem parlant d’un projecte en el que han participat activament els joves de la nostra ciutat que utilitzen aquestes instal·lacions, tenint en compte les seues peticions, per tal de millorar l’activitat esportiva de la ciutat» ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero, qui ha explicat que «per part de la regidoria d’Esports volem continuar en aquesta línia de col·laboració, i per tal de fer possible els projectes d’ampliació amb nous elements d’esport urbà anem a convocar als col·lectius implicats per rebre les seues aportacions».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí