L’Ajuntament de Xàtiva publica la llista provisional de la concessió de beques transport a alumnes residents a la ciutat

0
2151
Ajuntament de Xàtiva

S’han presentat 157 sol·licituds, de les quals 9 han estat rebutjades, i el termini per presentar al·legacions i justificar la subvenció finalitza el 15 de juliol

L’Ajuntament de Xàtiva ha fet pública la llista provisional de la concessió de beques de transport a alumnes residents a Xàtiva que cursen estudis universitarias de grau, formació professional de grau superior o música/dansa de grau superior fora de la ciutat durant el curs 2019/2020.

En total s’han presentat 157 sol·licituds de les quals no s’han admès a tràmit 9 d’elles per incomplir alguna de les bases d’admissió. La Comissió Tècnica ha aprovat aquest llistat provisional establint una puntuació i un import assignat, que passarà a ser definitiu sempre que es justifique que les despeses motiu de la subvenció són iguals o superiors a l’import de la subvenció o subvencions obtingudes d’altres administracions. Les ajudes van des dels 38 fins als 400 euros.

Es dona un termini de 15 dies naturals a comptar des del següent a la publicació al Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament per tal de presentar al·legacions (sent aquest dia el 15 de juliol), així com per a presentar els justificants de les despeses motiu de la subvenció a través del tràmit «Aportació de documents» a la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here