L’Ajuntament de Xàtiva proposa reforçar les ajudes econòmiques a les associacions juvenils davant la pandèmia

0
1370
Ajuntament de Xàtiva

L’increment de les ajudes busca garantir la sostenibilitat de les activitats pròpies d’oci educatiu i temps lliure

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva estudia reforçar les ajudes a les associacions juvenils d’oci educatiu, temps lliure i funció social davant la crisi de la COVID-19. Joventut planteja una aportació extraordinària de 2.000 euros al pressupost destinat a aquestes ajudes amb l’objectiu d’assegurar la sostenibilitat de les activitats pròpies d’oci educatiu i temps lliure dels xiquetes i xiquets, adolescents i joves associats.

La proposta fa front a una situació com l’actual, on es pot preveure un descens en els ingressos de les associacions juvenils com a conseqüència de la parada de les seues activitats i les possibles necessitats econòmiques de les famílies generades per la pandèmia, qüestions que generen incertesa sobre el desenvolupament d’activitats com ara campaments i d’altres. Aquesta aportació extraordinària complementaria les subvencions actuals, pròpies d’associacions juvenils i en cap cas les substituiria.

La regidora de Joventut, Lena Baraza, pretén adaptar aquestes ajudes a les necessitats concretes que es generen a les associacions com a conseqüència de la COVID 19, mitjançant un treball coordinat i conjunt amb aquestes, així com fer el seguiment de la situació en què es troben. Així mateix, Baraza afirma que “les associacions juvenils d’oci educatiu tenen una gran importància per a la construcció de la identitat de la nostra infantesa i joventut; i no podem deixar que es vegen afectades per aquesta situació, ni les pròpies associacions ni les seues xiquetes i xiquets”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí