L’Ajuntament de Xàtiva presenta la nova marca gràfica de la Casa de la Joventut

0
1059
Lena Baraza

La regidora Lena Baraza també ha presentat l’oferta formativa i les activitats programades per a gener i febrer

La regidora de Joventut, Lena Baraza, ha presentat la nova marca gràfica de la Casa de la Joventut, així com la programació juvenil dels mesos de gener i febrer i la programació formativa d’aquest 2020.

Primerament s’ha donat a conèixer el nou logotip de la Casa de la Joventut, dissenyat per Patricia Bolinches, amb la intenció de modernitzar una marca que es va crear l’any 2000. “Trobàvem que estava un poc desfasada i que no s’ajustava a les noves demandes i proximitat que tenim hui en dia al centre de cara a la gent jove”, ha explicat Baraza.

L’objectiu era cercar una imatge identificable, amb una simbologia simple i propera per a la gent jove. Així es pot observar la icona d‘una casa, com a espai de totes i tots, junt amb l’inici de la paraula joventut, conformant una espècie de rostre amb colors vius.

“La regidoria de Joventut s’ha modernitzat molt en els darrers anys, aconseguint arribar a joves menors de 18 anys, i creguem que aquest nou logotip serà també més pròxim als i les joves.

Nou logotip de la Casa de la Joventut de Xàtiva

Formació i programació

D’altra banda, la regidora de Joventut Lena Baraza ha aprofitat també per presentar el programa de formació i les activitats per als dos primers mesos d’aquest any 2020.

Pel que fa a la formació, es tracta del segon any d’oferta formativa, que es va ampliant amb el pas del temps reafirmant els cursos exitosos i sumant-li altres segons la necessitat de la població infantil. Es continuarà amb els cursos de valencià i anglès preparatoris per a les proves de nivell, així com també s’han afegit cursos d’informàtica sobre alguns programes i es continua amb la formació complementària per a monitor de temps lliure, amb cursos d’Aula matinal, menjador escolar i col·lectius amb necessitat educatives especials. Altre dels cursos que es repetirà serà el de Manipulador d’Aliments.

Pel que fa a la programació juvenil de gener i febrer, a banda d’algun dels cursos esmentats que es realitzaran a la Casa de la Joventut, l’espai del JOC albergarà diferents tallers de cuina,

jocs i activitats diverses, destinats als menors d’entre 12 i 17 anys. A més a més s’oferiran viatges a la neu de cap de setmana a Andorra (17-19 de gener) i Granada (7-9 febrer), així com d’un dia a Javalambre (1 i 29 de febrer).

D’altra banda, Baraza també ha recordat que des d’aquest dimarts la casa de la Joventut ha habilitat aules d’estudi amb un horari ininterromput de 8 del matí fins les 12 de la nit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here