L’Ajuntament de Xàtiva ofereix viatges joves a la neu amb destinació a Javalambre, Sierra Nevada i Grandvalira

0
1646
Casa de la Joventut de Xàtiva

Joventut programa una variada oferta per a la pràctica d’esquí durant els mesos de desembre, gener i febrer

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa la campanya de viatges joves a la neu per a aquest hivern. La primera eixida es realitza el 28 de desembre a l’estació de Javalambre, a Terol, que es tornarà a repetir el 26 de gener i 2 de març. Aquesta eixida és d’anada i tornada el mateix dia. Sol ser aprofitada per aquells que vulguen iniciar-se en la pràctica d’aquest esport.

El seu preu és de 55€ amb Carnet jove i 75€ adults. Els serveis inclosos són autocar des de Xàtiva, forfait d’un dia, assegurança de viatge i d’esquí, material d’esquí, suplement de classes d’esquí (17 € per persona) i descompte de material (6 €).

Per a després de Nadal, trobem el primer cap de setmana a Granada/Sierra Nevada, del 18 al 20 de gener, amb un preu de 185€/225€ amb carnet jove i 210€/240€ per a adults. Inclou autocar des de Xàtiva, hotel, 2 dies de fortfait, assegurança de viatge i neu, descompte sense forfait, assegurança d’esquí (80 €), suplement d’habitació doble (15 € per persona), material de 2 dies: complet 36 € Ski/46 € Snow (Casc 8 €).

El segon cap de setmana és del 15 al 17 de febrer a Andorra/Grandvalira, amb un preu de 199€ amb Carnet Jove i 220€ adults. Inclou autocar des de Xàtiva, hotel, forfait de dos dies, assegurança de viatge, descompte sense forfait i assegurança d’ esquí 80 €, suplement d’habitació doble (15 € per persona), material 2 dies: complet 36 € Ski/ 46 € Snow (Casc 8 €).

Divendres, taller de DJ

Dins de la programació mensual d’activitats juvenils de l’Ajuntament de Xàtiva, la Regidoria de Joventut ha organitzat un taller de DJ. L’activitat es realitzarà el divendres 30 de novembre, de 17.30h a 19.30h, a la Casa de la Joventut.

Existeixen multitud de tècniques utilitzades pels DJ per aconseguir millorar la mescla de discos i així fusionar la música que està sonant. Aquestes tècniques inclouen, principalment, el punxat, l’equalització i la mescla d’àudio de dues o més fonts diferents. La complexitat i freqüència de les tècniques especials utilitzades en la mescla depenen en gran manera de l’entorn en el qual treballa el DJ.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí