L’Ajuntament de Xàtiva millora l’enllumenat de diferents punts de la ciutat amb una inversió de més de 20.000 euros

0
947
Substitució de lluminàries a Xàtiva

S’han substituït una quinzena de faroles afectades per la corrosió i es treballa en millorar la il·luminació a Bixquert amb la col·locació de plaques fotovoltaiques

L’Ajuntament de Xàtiva ha procedit en les darreres setmanes a la realització de diferents actuacions referents a l’enllumenat a diferents punts de la ciutat, amb una inversió de 21.500 euros.

D’una banda s’ha procedit a la substitució de columnes i bàculs d’enllumenat per la corrosió existent en les seues bases amb motiu dels orins dels gossos, fet que provocava un perill de caiguda dels elements. Concretament s’ha actuat en més d’una quinzena de faroles en carrers com ara República Argentina, La Reina, professor Sanchis Guarner, Doctor Simarro, Conde Urgel, Gabriel Miró, Duc de Calàbria, Juan XXIII, Pare Claret i Bisbes. S’ha procedit a la substitució d’aquests elements, amb una inversió de 9.000 euros.

D’altra banda, s’han realitzat millores en l’enllumenat de la zona dels carrers Font Alta i Febra (1.700 euros) i la millora de l’enllumenat dels passos inferiors en carretera de Simat i carretera d’Alzira (2.800 euros). També està prevista la substitució de cinc faroles fernandines de l’Albereda Jaume I que es van veure afectades per la tempesta esdevinguda a finals del mes d’agost, que va afectar especialment a aquesta zona de la ciutat.

A més a més, pel que fa a l’enllumenat en la zona de Bixquert, s’està procedint a la col·locació de tres faroles amb plaques fotovoltaiques a Senda de les Olles, Camí Castell i zona Bolvens, amb una inversió d’uns 8.000 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí