L’Ajuntament de Xàtiva invertirà 42.000 euros en la millora de les instal·lacions esportives d’Annauir

0
2594
Piscina municipal d'Annauir.

L’actuació està prevista a la piscina municipal, la pista poliesportiva i la pinada de la pedania

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat un contracte per a la realització de millores a les instal·lacions de la pista esportiva, la pinada i la piscina de la pedania d’Annauir, amb l’objectiu de complementar els serveis existents en la zona renovar les instal·lacions que no es troben en bon estat, com ara el revestiment actual del vas de la piscina i de la dutxa exterior.

A la zona poliesportiva es col·locarà una malla de simple torsió entre els postes instal·lats i el tancament complet de la pista aïllant-la respecte a la zona de jocs infantils, on s’instal·larà un gronxador per a xiquetes i xiquets a partir de 2 anys. A més es col·locarà un revestiment en la zona de joc infantil de llosetes de cautxú. D’altra banda, a la zona de la pinada, es col·locaran 5 jocs biosaludables encastats en la solera existent, seguint les recomanacions del fabricant.

Pel que fa a la zona de la piscina, l’actuació consistirà en la renovació completa del revestiment interior del vas de la piscina, parets i sòl amb un mosaic vitri. Es pretén a més renovar la dutxa actual executant un tancament que aporte major privacitat a la zona per a la seua utilització. També es col·locarà en l’interior de la piscina una escala per a facilitar l’accés a les persones de major edat.

El pressupost de les actuacions serà de 42.000 euros i el termini d’execució serà de 9 setmanes a partir de la signatura de l’acta de l’obra.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí