L’Ajuntament de Xàtiva inverteix 20.000 euros en diferents obres de millora a la pedania de Sorió

0
1079
Centre Social de Sorió.

Les actuacions s’han dut a terme al Centre Social, l’EDAR, l’antic calabós i el gual sobre el barranc Carnissers

L’ajuntament de Xàtiva ha procedit a realitzar diferents millores a Sorió, com ara l’execució de la coberta del Centre Social, l’adequació del antiguo calabós, la reparació de l’EDAR i la reposició del gual inundable sobre el barranc Carnissers, amb una inversió de 20.000 euros.

Sorió disposa d’una depuradora d’aigües residuals (EDAR), plenament operativa i amb unes xarxes de clavegueram i pluvials amb connexions als habitatges, la qual disposa d’una càmera de descàrrega en capçalera que permet una neteja periòdica i un adequat manteniment. L’actualització ha consistit en la substitució d’alguns elements i la reparació del sistema de greixatge, així com en la implantació d’un sistema de telecontrol que permeta de forma remota visualitzar el seu correcte funcionament.

Pel que fa al Centre Social, s’ha executat el projecte d’una coberta en el seu mirador al riu, per tal d’aprofitar l’espai per a celebracions i esdeveniments de la pedania i protegir-lo del Sol, mentre que també s’adequarà l’antic calabós per al seu ús com a magatzem, realitzant els acabats i les instal·lacions necessàries. Finalment, i per tal de complir un requeriment de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer es procedirà a eliminar l’estructura del gual sobre el Barranc Carnissers, ubicat en el camí públic, amb reposició amb un paviment de formigó en marges i llit de pas.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí