L’Ajuntament de Xàtiva instal·larà pistes de BMX i ‘skate’ al jardí del polígon de La Vila

1
2098
bmx i skate
Sanchis ha visitat les instal·lacions d'Alcoi

L’Ajuntament de Xàtiva ha anunciat que instal·larà tres zones esportives de ‘skate’, BMX i ‘Bike-Trial’ al nou jardí del políg0n industrial de la Vila. Estes pistes s’usaran per practicar en un recinte limitat esports amb monopatí i bicicleta BMX i de trial. Estes pistes, segons explica el regidor de Joventut, Marco Sanchis, s’ubicaran a un espai públic perquè «molts joves de Xàtiva demandaven este tipus d’instal·lacions i ara veuran complits els seus desitjos».

Sanchis explica que «des de la regidoria de Joventut es té previst reunir-se amb els joves de la ciutat en les pròximes setmanes per deixar tancat el tipus de moduladors (ja que existeixen de diferents modalitats) que desitgen per l»Skate Park’. Així Marco Sanchis a avançat que «al voltant del pròxim mes de novembre o desembre es realitzarà un xicotet campionat d»skate’ al municipi. L’espai per fer ‘skate’ comptarà amb la instal·lació de diferents mòduls de formigó laminat que componen el seu circuit.

Sobre l’esport de BMX des de l’ajuntament s’apunta que «es tracta d’un esport en ple auge des de la seua introducció com a modalitat olímpica a Pequín 2008, i que està experimentant una evolució pel que fa al nombre d’usuaris». Marco Sanchis assegura que «esta zona es caracteritza per la possibilitat de practicar ciclisme en un recinte tancat i protegit del trànsit de vehicles, que permet la pràctica des de xiquets de tres anys fins els ciclistes més veterans». El circuit de BMX estarà format fonamentalment per una rampa d’eixida i corbes peraltades.

Finalment el recorregut del ‘Bike-Trial’ tindrà set zones independents però interconnectades, amb diferents nivells de dificultat, «facilitant tant l’aprenentatge com el perfeccionament i l’evolució» afirma Sanchis. Este recinte comptarà amb una zona de bobines, una altra de tubs de formigó, una de rodes, una de pedres, una d’arquetes, una de bigues de formigó i una de palets.

Per rebre informació sobre este tipus de instal·lacions Marco Sanchis va visitar dilluns passat les pistes amb les que compta actualment de ‘skate’ i BMX de la localitat d’Alcoi. Sanchis ha afirmat així que «l’acceptació d’estos esports a Alcoi es bona» encara que «els recintes allí estan separats».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí