L’Ajuntament de Xàtiva instal·la 35 nous fanals led a l’Hort de Mora

0
975
El regidor Nacho Reig afirma que es millorarà la il·luminació de l'espai
El regidor Nacho Reig afirma que es millorarà la il·luminació de l’espai

L’Ajuntament de Xàtiva substituirà les lluminàries existents en columnes i braços per altres del tipus vil·la amb tecnologia led, amb un millor rendiment i eficiència energètica. En total, s’instal·laran 35 fanals nous a la plaça de l’Hort de Mora i al carrer Lluís Alcanyís.

Al respecte, el regidor de Serveis Públics, Nacgho Reig, ha declarat que “hem començat l’actuació perquè vàrem detectar aquest estiu que la intensitat de llum era molt baixa, ja que els fanals eren molt antics i estaven molt deteriorats, sobretot les lluminàries. Van a posar-se 35 fanals d’aplics led. Estem segurs que, en els propers dies, el canvi serà molt evident”.

El total de la inversió ascendeix a 14.740 euros. L’actuació l’està duent a terme Sice, S.A., empresa que té el adjudicat el servei de manteniment de l’enllumenat públic. Aquesta circumstància possibilita que el subministrament del material es realitze sota les condicions del contracte de manteniment, amb la qual cosa l’Ajuntament afirma que estalvia un 18% sobre el preu de venda del material a subministrar.

Reig ha explicat que “estem executant el pressupost de 2016, el qual està al 90% d’execució. Amb l’aprovació definitiva del pressupost de 2017 anem a seguir intervenint a les zones on la il·luminació és manifestament insuficient. Estem preparant un pla de xoc de millora de la il·luminació”, avança el regidor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here