L’Ajuntament de Xàtiva incorpora a 31 treballadors a través del Conveni i el Romanent Agrícola del SEPE

0
971
Imatge de la recepció a la Casa de la Cultura

Els nou personal treballarà els dos propers mesos en la neteja, esbrosse i reparació dels camins rurals i espais del terme municipal

Aquest matí ha tingut lloc al pati de la Casa de Cultura de Xàtiva la recepció oficials dels nou personal que entra a treballar a l’Ajuntament de Xàtiva a través del Conveni Agrícola i el Romanent Agrícola del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

En total es tracta de 31 nous treballadors (5 capatassos i 23 peons procedents del Conveni Agrícola i 3 peons del Romanent Agrícola), que treballaran en les campanyes «Neteja, esbrosse i reparació de camins rurals 2020» i «Neteja, esbrosse i reparació de camins rurals remanent 2020».

La quantitat subvencionada per part de la direcció provincial del SEPE és de 84.758 euros en el cas del Conveni Agrícola i de 8.450 en el cas del Romanent Agrícola. Els treballadors realitzaran les seues tasques durant els propers dos mesos.

«Espere que passeu un temps agradable i que doneu el millor de vosaltres, perquè la tasca que aneu a desenvolupar és molt important en aquests mesos d’estiu. Necessitàvem mà d’obra per a netejar els camins i per a continuar cuidant l’aspecte de la nostra ciutat», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha recordat que «estem en un moment complicat, i és necessari que extremar les precaucions».

A tots i cadascun dels nous treballadors de l’Ajuntament se’ls realitzarà la prova de la COVID-19 abans d’incorporar-se als seus llocs de treball, junt amb una revisió mèdica i una formació de riscs laborals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí