L’Ajuntament de Xàtiva felicita el Nadal amb una targeta amb un dibuix del Reial Monestir de Santa Clara

0
1685
Postal de Nadal utilitzada per felicitar per l'Ajuntament de Xàtiva

En la targeta es poden veure altres monuments històrics com el campanar de la Seu i el mateix Castell de Xàtiva

El que possiblement és l’acció política més important de la legislatura, l’adquisició per part de l’Ajuntament de Xàtiva del Reial Monestir de Santa Clara, protagonitza la felicitació de Nadal del consistori, també l’última de la legislatura.

Així a la felicitació que envia l’ajuntament -dissenyada per Rafa Morata- es pot veure un dibuix de la ciutat de Xàtiva dins de la clàssica bola de cristall de joguet amb neu, en esta es pot veure en un primer plànol el Reial Monestir de Santa Clara, per darrere el centre històric de la ciutat amb el campanar de la Seu al seu bell mig, i presidint tota la panoràmica el castell de Xàtiva.

Cal recordar que la compra formal de la que serà futura seu del Palau de Justícia de Xàtiva tindrà lloc el pròxim divendres 21 de desembre en un acte públic que tindrà lloc a l’església de Santa Clara a les 10h. Esta mateixa setmana l’alcalde Roger Cerdà ha informat que dimecres va signar el decret d’adjudicació del contracte d’adquisició de l’immboble gòtic del segle XV i que serà comprat per 2 milions d’euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí