L’Ajuntament de Xàtiva efectua un segon pagament de 32.100 euros destinats al Xec Infantil Municipal

0
598
Ajuntament de Xàtiva

El consistori treballa també en una línia de ajudes destinada a les escoles infantils i emmarcada en el Pla ‘Reactivem Xàtiva’

L’Ajuntament de Xàtiva ha procedit al segon pagament de les ajudes del Xec Infantil Municipal per a l’escolarització dels menors de 2 a 3 anys en els sis centres d’Educació Infantil de Xàtiva, corresponent al primer trimestre d’aquest any 2020, i que ha ascendit a un total de 32.100 euros.

Amb aquest segon pagament són ja vora 74.000 euros abonats a les famílies dels xiquets i xiquetes de 2 a 3 anys escolaritzats, si bé la inversió total de les quotes corresponents arribarà fins als 150.000 euros en el present curs, amb els que es cobriran les despeses del servei al centre.

«Continuem avant amb les ajudes per a la gratuïtat de l’educació infantil, un dels objectius més importants que ens hem marcat en aquesta legislatura a Xàtiva. Estem molt satisfets amb la tasca realitzada i continuem avançant en aquest sentit», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Cal recordar que el Xec Infantil del present curs 2019/2020 és tan sols la primera fase la gratuïtat de les escoles infantils a Xàtiva. El concert de les línies es produirà de manera progressiva a partir del proper curs 20-21, de manera que en el curs 2022-2023 es completaran totes les línies d’educació infantil amb una inversió que rondarà els 600.000 euros, permetent beneficiar-se a unes 350 famílies segons les dades que baralla el consistori.

A més a més, des de l’Ajuntament de Xàtiva s’ha destacat que s’està treballant en una línia de ajudes destinades a les escoles infantils amb la intenció de pal·liar els mesos en que han hagut de tancar com a conseqüència de la crisi sanitària esdevinguda per la Covid-19, i que s’emmarcarà dins del Pla Econòmic ‘Reactivem Xàtiva’.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí