L’Ajuntament de Xàtiva destina una partida de 5.000 euros per a subvencions a les associacions veïnals

0
7601
Ajuntament de Xàtiva.

Les sol·licituds es poden presentar des de hui i durant els propers deu dies, únicament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha destinat una partida de fins 5.000 euros per a les subvencions per a les associacions de veïns i veïnes per tal de fomentar la realització d’activitats d’utilitat pública o interés públic i incentivar la implicació i el foment de la participació ciutadana des del propi moviment associatiu.

Les bases reguladores de la convocatòria de les ajudes es van publicar aquest dijous al Butlletí Oficial de la Província de València. Per a poder optar a aquestes subvencions s’han de complir una sèrie de requisits com ara posseir el veinatge administratiu a Xàtiva i estar inscrits al registre municipal d’Associacions Ciutadanes de Xàtiva anterior a la data de publicació de les bases; que les activitats no tinguen finalitats lucratives; que l’àmbit d’actuació siga dins del propi municipi; que les activitats estiguen obertes al públic en general i acompanyar la documentació que es relaciona en les bases de la convocatòria.

«La intenció de l’Ajuntament sempre és tractar de que aquestes associacions continuen avant, i més després d’aquests mesos de pandèmia en els quals hem hagut d’estar tancats la major part del temps. Cal afavorir les qüestions socials i també els agrupaments de persones que treballen pel benestar comú dels barris, dels pobles o d’un col·lectiu concret», ha manifestat la regidora de Participació Lena Baraza.

Les sol·licituds es poden presentar des de hui divendres 3 de setembre i fins el proper dilluns 13 de setembre, exclusivament a través del tràmit habilitat a la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva. Si alguna associació té problemes o dubtes sobre el procés de sol·licitud, pot posar-se en contacte amb el departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Xàtiva.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí