L’Ajuntament de Xàtiva concedeix 5 beques de formació per a joves de fins 30 anys

0
355
Ajuntament de Xàtiva.

Les ajudes s’emmarquen dins el Programa Experiència per millorar l’ocupació juvenil

La junta de govern local de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat aquest dilluns la concessió de 5 beques de formació del programa Experiència 2/2022, emmarcat en el Pla Millenial 2021-2025 per a la millora de l’ocupació juvenil i la creació de noves oportunitats laborals a la ciutat. A aquesta convocatòria d’ajudes s’havien presentat 9 persones aspirants, d’entre 18 i 30 anys. La beca té una dotació econòmica de 650 euros al mes. El període de duració de les beques és de 6 mesos.

L’objectiu primordial de les beques Experiència és la formació i la dotació d’experiència laboral de persones joves amb Titulació de Grau Universitari finalitzat o Titulació Superior de Formació Professional finalitzada, mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació.

Les beques estan vinculades a 5 projectes municipals, anomenats «Xarxes socials en la joventut», «Culturitza’t: programa de cultura jove», «Som iguals: afavorir la igualtat de gènere», «Potenciar l’esport en la gent jove» i «Inclusió social en la població jove».

El Pla Millennial és l’eina de planificació, gestió i direcció estratègica de totes les polítiques relacionades amb el foment de l’ocupació juvenil i de la seua orientació i informació, així com de l’increment de les opcions laborals i l’ocupabilitat des de la formació i l’educació, l’enfortiment de l’economia local amb una perspectiva jove i la diversificació del model productiu per a l’augment i estabilitat d’oportunitats laborals, durant el període d’anys comprés entre el 2021 i 2025. Forma part del Pla Jove de Xàtiva, la primera planificació estratègica de l’àrea de Joventut que s’ha dut a terme per part d’un ajuntament a aquesta ciutat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí