L’Ajuntament de Sueca subvenciona l’ús del valencià en els comerços

0
879
Es destinarà una partidade 6.000 euros per a la promoció del Valencià

La Regidoria de Promoció Lingüística disposa d’un crèdit de 6.000 euros per subvencionar les accions realitzades pels comerços enguany

L’Ajuntament de Sueca, a través de l’Oficina de Promoció Lingüística, ha convocat les bases un any més per a l’obtenció de subvencions per l’ús del valencià en els comerços del municipi. La Regidoria de Promoció Lingüística disposa d’un crèdit de 6.000 euros per a concedir subvencions a les empreses que hagen realitzat activitats que contribuïsquen al foment de l’ús del valencià durant l’any 2018.

“Des de l’Ajuntament estem apostant des de fa anys per potenciar la presència del valencià als nostres carrers. I una magnífica manera és incentivar l’ús de la nostra llengua, específicament dins del món empresarial, en indústries i comerços, que són establiments de proximitat amb els veïns. Les nostres botigues i negocis són un viver de la nostra llengua, per això és important tenir-les del nostre costat ”, ha manifestat Salvador Giménez, regidor de Promoció Lingüística.

Els interessats hauran de presentar les sol·licituds en el registre general d’entrada de l’Ajuntament, segons el model de la sol·licitud que es troba en la pàgina web del consistori. El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el dia 29 de juny.

La quantia de la subvenció podrà arribar fins a un 40% del cost de l’activitat realitzada i no podrà superar l’import de 300 euros, en cas que únicament es realitze una activitat subvencionable, o de 500 euros, si es realitzen dos o més activitats subvencionables. En cas que el volum de sol·licituds implique que els fons són insuficients per a abonar el 40% del cost de la quantia subvencionada, el percentatge es reduirà proporcionalment per poder atendre totes les subvencions sol·licitades en condicions d’igualtat.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Desarticulat un grup criminal dedicat al tràfic de drogues, blanqueig de capitals i prostitució a la Ribera

El text inclòs en les inscripcions haurà de ser exclusivament en valencià i haurà d’estar escrit correctament. Els diferents beneficiaris hauran de justificar després en temps i forma l’execució de l’activitat, abans de fer-se efectiu l’ingrés de la subvenció.

Les activitats o accions subvencionables inclouen: retolació a nivell exterior, interior o de vehicles amb elements fixos; publicitat, tals com cartells, fullets, tríptics, etc, documentació administrativa com albarans, factures, notes d’entrega, etc.; material imprès i material d’embalatge, com bosses de paper o plàstic, caixes de cartró, paper d’embalar, etc. I també per a pàgines web de nova creació i edició de guies i catàlegs.
En qualsevol cas, només es concedirà una ajuda per beneficiari i any, per tal que les subvencions arriben al major nombre de comerços i empreses possibles. Per més informació acudiu a l’Oficina de Promoció Lingüística (OPL) ubicada en el mateix Ajuntament de Sueca, i així mateix podeu consultar la convocatòria al web municipal, a l’apartat de tràmits i serveis/ informació pública/ ajudes i subvencions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here