L’Ajuntament de Sueca repartirà lots amb material preventiu als autònoms davant la reobertura dels seus negocis

0
1245
Ajuntament de Sueca

Els lots que s’entregaran contenen: un gel asèptic de mig litre, un suport per a instal·lar-lo en la paret del local, un parell de guants, una mascareta i un pot de líquid desinfectant que serveix també per a la roba

L’Ajuntament de Sueca entregarà a tots els autònoms i autònomes que així ho sol·liciten, un lot de productes amb la finalitat de facilitar la reobertura dels comerços en les millors condicions de seguretat per a treballadors i clients dins la desescalada del confinament per la crisi sanitària del coronavirus.

“Volem contribuir al fet que l’obertura dels negocis es faça de la manera més segura, ajudant als nostres autònoms i facilitant-los material perquè puguen reobrir els seus negocis i començar a recuperar-se d’aesta situació”, ha explicat la regidora de Comerç, Manoli Egea.

“Des d’Arrima’t volem agrair a la regidora de Comerç l’esforç tan gran que està realitzant des del primer dia del confinament. El contacte ha sigut diari, i totes les mesures que s’estan prenent estan sent molt contrastades. El lot que es repartirà entre els comerciants per a la seua protecció és d’agrair perquè, en estos moments, les informacions són moltes i poden provocar confusió. Estem segurs que, d’ara en avant, durem a terme molts projectes per a posar en valor el nostre comerç”, ha assenyalat el president de l’associació comercial Arrima’t, Tony Landete.

Els lots que s’entregaran contenen: un gel asèptic de mig litre, un suport per a instal·lar-lo en la paret del local, un parell de guants, una mascareta i un pot de líquid desinfectant que serveix també per a la roba.

“Es tracta d’una contribució que fa l’Ajuntament als comerços locals perquè la seua obertura siga el menys costosa possible. Recordem també que, des del departament d’ADL, continuem oferint un servei d’informació i consulta a tots els comerços de Sueca per a estudiar quines mesures són les més indicades a seguir a l’hora de reobrir. Tant des de la meua Regidoria com des de les de Comerç i Prevenció, treballem braç a braç per a ajudar en tot el que puguem davant esta situació”, ha explicat el regidor responsable d’ADL, Joan Carles Vázquez.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El PSPV de la Ribera Baixa tria a Salvador Martínez com a nou secretari general

Els autònoms i autònomes interessats a aconseguir estos lots, hauran d’emplenar un qüestionari, fins al 8 de maig, a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca o el perfil oficial de Facebook. Els lots s’entregaran, del 8 al 13 de maig, de 8 a 14 hores, en la planta baixa de l’Ajuntament, en les dependències de la Policia Local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here