L’Ajuntament de Sueca posa en marxa la primera fase del Pla d’Ocupació Municipal 2022

0
1899
Ajuntament de Sueca.

El pla es posarà en marxa per un import de 173.389,62 euros finançat amb recursos propis del consistori

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha posat en marxa ja el Pla d’Ocupació Municipal 2022 amb recursos propis per un import de 173.389,62 euros.

“Des d’este Ajuntament, hem apostat sempre per la creació d’ocupació local i, per este motiu, vam posar en marxa en 2020 el primer Pla d’Ocupació Municipal, en el qual vam invertir 198.264,28 euros, per a pal·liar les necessitats que té el consistori en alguns departaments. Esta aposta per la creació d’ocupació va continuar en 2021, amb una inversió municipal de 442.488,48 euros euros. Ara, en 2022, l’Ajuntament ha considerat que encara existien necessitats que cobrir i, per això, hem posat en marxa ja la primera fase del Pla d’Ocupació Municipal 2022 amb una inversió de nou, per part del consistori, molt important de 173.389, 62 euros”, ha assenyalat la regidora responsable de l’ADL, Carmen Pérez.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha explicat que “tornem a posar en marxa un nou Pla d’Ocupació Municipal en 2022, una de les nostres directrius principals des que vam entrar a governar este Ajuntament, demostrant així que continuem invertint diners públics en la contractació de persones desocupades de la nostra ciutat. Els beneficiaris compliran, a més, unes funcions el més òptimes possibles perquè el seu rendiment recaiga en la ciutadania. Considere que qualsevol administració pública ha de seguir eixa màxima i nosaltres esperem que, si en la pròxima legislatura es produeix un canvi a l’Ajuntament, el nou govern que entre continue apostant per este Pla d’Ocupació Municipal”.

La primera fase del Pla d’Ocupació Municipal 2022 beneficiarà a 24 persones. Els contractes seran de 3 o 9 mesos, depenent del treball a desenvolupar. Les places oferides són les següents: 18 peons agrícoles, 2 capatassos, 1 auxiliar administratiu, 1 delineant, 1 psicòleg especialitzat en l’atenció a persones majors i 1 agent de desenvolupament local especialitzat en projectes europeus.

Les persones interessades hauran de complir els següents requisits: estar inscrits com a demandants d’ocupació en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), en les categories professionals que s’ofereixen. Les inscripcions hauran de realitzar-se a través de la pàgina web www.labora.gva.es, en l’apartat d’Autoentrevista, fins al 7 de febrer. Per a més informació, l’Ajuntament posa a la disposició de qui el necessite el telèfon 96.170.00.50 (extensió 1359 Salva, ext. 1055 Paloma i ext. 1012 Elies).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí