L’Ajuntament de Sueca oferirà beques a l’estiu per a joves estudiants que vulguen fer pràctiques remunerades

0
1942
Ajuntament de Sueca.

‘Sueca et beca’ oferirà 20 contractes de mitja jornada, amb una duració de 2 mesos, per a facilitar el futur accés dels joves de la localitat al món laboral

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), posarà en marxa durant els mesos de juliol i agost un nou Pla d’Ocupació Municipal dirigit exclusivament a joves empadronats en el municipi, majors de 18 anys, que estiguen finalitzant els seus estudis universitaris o de cicles formatius, i vulguen realitzar pràctiques per a afavorir el seu accés al món laboral. Este Pla d’Ocupació Municipal destinat a joves estudiants, al qual es destinaran 41.561,20 euros de recursos propis, s’oferirà de manera paral·lela als que ja ve oferint l’Ajuntament durant els últims anys a persones desocupades del municipi que troben més dificultats per la seua edat, etc., per a obtindre un lloc de treball.

“El que hem pretés amb la posada en marxa d’este Pla exclusiu per a joves estudiants de Sueca, és suplir el que en el seu moment oferia ‘La Dipu et beca’, programa que va cessar fa un parell d’anys. Des de l’Ajuntament, i comptant amb l’aprovació per part de Conselleria, oferirem este Pla del qual podran beneficiar-se 20 joves que desenvoluparan les seues pràctiques a mitja jornada en diferents departaments del consistori, amb un sou d’uns 500 euros”, ha explicat la regidora responsable de l’ADL, Carmen Pérez. El nombre de places que s’ofereixen, 20 en este cas, s’ha ajustat a les necessitats de l’Ajuntament en l’època estival a l’hora de cobrir determinats llocs, a fi que els i les beneficiaris/àries puguen treballar de manera òptima, al mateix temps que oferir també un millor rendiment.

“El nostre objectiu és poder oferir als joves de la nostra ciutat la possibilitat d’adquirir experiència professional dins del nostre Ajuntament, en els diferents departaments que té i, a més, poder-los remunerar econòmicament. Hem estimat rescatar el format del programa que oferia la Diputació, adaptant-lo a un Ajuntament com el nostre i amb uns condicionants diferents. Esperem que esta idea siga del grat de la ciutadania perquè el que pretenem també és col·laborar amb eixes famílies que tenen als seus fills estudiant per a poder sufragar, en part, les despeses que comporten els estudis”, ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

Està previst que el Pla d’Ocupació Municipal per a joves estudiants ‘Sueca et beca’, la vigència del qual serà de tres anys, s’aprove en la sessió del ple ordinari del mes de març i que s’inicie el pròxim estiu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí