L’Ajuntament de Sueca llança un missatge d’optimisme davant la pandèmia i convocarà el concurs del cartell de Falles 2021


0
7206
Alicia Falcó i Helena Mompó falleres majors de Sueca.

Des el govern municipal es pretén «donar-li la màxima normalitat possible a una situació que no l’està tenint, i amb el propòsit d’animar»

Malgrat la situació sanitària i la incertesa que suposa, des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca es convocarà en breu, un any més, el concurs per a triar el cartell anunciador de les Falles de 2021.

“Amb la intenció de donar-li la màxima normalitat possible a una situació que no l’està tenint, i amb el propòsit d’animar, no sols al col·lectiu faller sinó a totes les persones amb inquietuds artístiques que vulguen participar, anem a convocar el concurs per a triar la imatge de les Falles 2021 de Sueca. Confiant que la pandèmia ens done prompte una treva i puguem tornar a poc a poc a l’anhelada normalitat, continuarem amb les activitats previstes dins de la normativa vigent”, ha explicat la regidora responsable, Gema Navarro.

Per això el consistori ha anunciat que en uns dies es farà oficial esta convocatòria i s’anunciaran les bases corresponents perquè tots els i les interessats/des puguen presentar-se. “Hem volgut anunciar ja la realització d’este concurs perquè es puguen anar preparant amb antelació els treballs, ja que el termini per a la presentació s’ha acurtat uns dies”, ha precisat Navarro.

Com en l’edició anterior, podran presentar-se tots aquells/es interessats/des a títol personal amb 2 treballs com a màxim, originals i inèdits. A més de ser la imatge oficial de les Falles de Sueca 2021, el treball guanyador obtindrà un premi en metàl·lic de 800 euros. En breu informarem, a través de la pàgina web municipal i les xarxes socials de l’Ajuntament, sobre els requisits per a poder participar en esta convocatòria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here