L’Ajuntament de Sueca incorpora a 22 persones desocupades a la seua plantilla gràcies al Pla d’Ocupació Municipal i a l’EMCORP

0
1246
Els treballadors han sigut rebuts a l'Ajuntament de Sueca.

Les persones seleccionades tindran un contracte laboral de sis mesos

L’Ajuntament de Sueca incorpora des de hui a la seua plantilla a 22 nous/ves treballadors/es, desocupats/des i majors de 30 anys, gràcies a la posada en marxa de dos plans: el Pla d’Ocupació Municipal i l’EMCORP 2020. En concret, es beneficiaran 16 persones, gràcies al Pla Municipal, i 6 persones, gràcies l’EMCORP.

“Aprofitant l’activació del Pla d’Ocupació Pública EMCORP 2020, subvencionat majoritàriament per Labora de la Generalitat, juntament amb una aportació municipal de 11.546,91 euros, hem posat en marxa el nostre Pla d’Ocupació Estratègica Municipal 2020, desenvolupat i subvencionat íntegrament per l’Ajuntament de Sueca, que aporta la quantitat de 198.264,28 euros, i que serà complementari a l’EMCORP”, ha explicat el regidor responsable de la de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), Joan Carles Vázquez, qui este matí ha acudit, junt a l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i les regidores i regidor Carmen Pérez, Celia Beltrán i Fernando Franco, a la Casa de la Cultura per a donar la benvinguda a les persones beneficiàries d’estos plans d’ocupació que s’incorporaran hui als seus llocs de treball. Prèviament, han assistit a un curs de prevenció de riscos laborals. Al mateix temps, s’ha procedit a la signatura dels contractes i al lliurament del vestuari específic que necessitaran alguns d’ells/es per a desenvolupar les seues funcions.

“Hi ha hagut una gran demanda de participació per part de la ciutadania a causa de la situació que estem patint, i des de l’Ajuntament vam decidir apostar i posar en marxa este ambiciós Pla d’Ocupació Municipal i incrementar així la xifra de beneficiaris, de les 6 persones del Pla EMCORP fins a les 22 que s’han aconseguit en total gràcies al nostre Pla Municipal, en el qual hem aportat quasi el triple de la quantitat que ens ha concedit la Generalitat. Des de l’Ajuntament hem apostat al 1.000% per crear nous llocs de treball en la situació que estem patint”, ha assenyalat Joan Carles Vázquez.

Les persones seleccionades tindran un contracte laboral de sis mesos. Entre les diferents categories professionals, es troben: oficial 1a electricista, peó electricista, pintor oficial 1a, peó pintor, oficial de 1a construcció, peó construcció, conserge instal·lacions esportives, conserge d’edifici públic, peó oficis múltiples, oficial 1a administratiu, auxiliar administratiu, tècnic/a informàtica de gestió, oficial 1a jardineria (podador), peó jardineria, oficial 1a conductor, treballador/a social i Tècnic/a Mitjà àrea Participació Ciutadana i Transparència.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí