L’Ajuntament de Sueca impulsa l’ús de gots reutilitzables en els actes fallers

0
1161
Les regidores han presentat el model de got

Els primers actes en els que s’usaran els gots seran el Concurs de Paelles del pròxim dissabte dia 22 i la festa després de la Cavalcada del Ninot del 29 de febrer

Les regidories de Festes i Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca posaran en marxa enguany, com a novetat durant la celebració d’alguns actes fallers, en concret el Concurs de Paelles del pròxim dissabte 22 de febrer i la festa després de la Cavalcada del Ninot del dia 29, la iniciativa de facilitar gots de plàstic reutilitzables en les barres que es muntaran en estos esdeveniments.

“Es tracta d’una iniciativa que ja s’ha posat en marxa en algunes comissions individualment, però pensem que era necessari implantar-la en actes tan multitudinaris com estos, en els quals participen totes les falles i es generava una gran quantitat de plàstic. Volem conscienciar d’esta manera a tot el col·lectiu”, ha explicat la regidora de Festes, Gema Navarro.

“El nostre objectiu és conscienciar per a la reutilització. Podríem haver optat per envasos biodegradables, però entenem que és molt més important impulsar la cultura de la reutilització i no de l’usar i tirar, perquè estos materials són molt perjudicials per al medi ambient”, ha afirmat la regidora de l’àrea, Carmen Pérez.

Els gots reutilitzables es podran adquirir en les barres al preu d’un euro que podrà ser reembossat si en finalitzar l’acte es retornen. En el cas de no fer-ho, des de l’Ajuntament informen que tots els diners recaptats amb esta iniciativa seran destinats solidàriament a diverses associacions de la ciutat sense ànim de lucre que participaran en el Concurs de Paelles muntant un estand informatiu sobre l’activitat que realitzen.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí