L’Ajuntament de Sueca desinfecta i neteja tots els col·legis i centres de formació acadèmica del municipi

0
1033
Un operari desinfecta una escola de Sueca

La mesura busca garantir la seguretat de tots els xiquets i xiquetes del municipi, sense importar a quin centre acudeixen

L’Ajuntament de Sueca, a través de les regidories d’Educació i Serveis Municipals, està procedint a fer treballs de neteja i desinfecció en tots els centres educatius de la ciutat, públics i concertats.

La mesura busca garantir la seguretat de tots els xiquets i xiquetes del municipi, sense importar a quin centre acudeixen; però també la dels joves i adults que reben algun tipus de formació acadèmica.

“Des d’ahir hem començat a actuar en tots els col·legis de Sueca per a netejar i desinfectar totes les aules, aprofitant que els centres romanen sense activitat. Volem garantir la seguretat de tots els nostres menors, i de la població en general, per això, a més d’haver actuat ja en moltes dependències municipals, ho anem a fer en tots els col·legis del municipi, públics i concertats; així com a les escoles de música de les dos agrupacions musicals, Ateneu i Unió Musical; centres d’educació infantil; Escola Municipal d’Art Escultor Beltrán; Centre Ocupacional Municipal; Centre d’Educació Especial Miquel Burguera; l’Escola de Persones Adultes i l’institut Joan Fuster. El nostre esforç té com a objectiu vetlar per la salut de tota la ciutadania, especialment dels nostres menors”, ha explicat el regidor d’Educació i Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí