L’Ajuntament de Sueca contracta 24 persones desocupades amb 173.389 euros de recursos propis

0
3921
Imatge de la trobada al Consell Agrari de Sueca.

Els peons agrícoles col·laboraran en la neteja de punts negres del terme municipal a més de participar en tasques de manteniment mediambiental

24 persones més es beneficiaran dels plans de treball impulsats des de l’Ajuntament de Sueca. Este matí s’han incorporat per períodes de tres i nou mesos, segons els casos i necessitats municipals. La inversió de 173.389,62 euros és íntegrament municipal.

El Govern de la capital de la Ribera Baixa, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), aspira a anar més enllà en el camí de lluitar contra la desocupació en contractar, en este cas, un tècnic ADL en projectes europeus.

Després de donar la benvinguda a treballadors i treballadores, Carmen Pérez, regidora responsable de l’àrea, ha explicat que «des de l’ADL seguim apostant pel pla municipal i així hem fet la proposta dels peons agrícoles els quals sempre tenen més problemes d’accés a llocs de treball».

«A més de col·laborar amb el Consell Agrari en les llavors de retirada de punts negres de brutícia al terme, ens ajudaran en la posada a punt de les entrades i eixides de la població; treballaran en alguns punts de les àrees naturals que no gestiona cap regidoria com l’ullal del Ràfol, el camí dels Canos al pont de Sants i algunes més que tenim pendents», ha significat la regidora.

Per la seua part, l’alcalde Dimas Vázquez estima que «és una gran satisfacció poder oferir estes noves places d’cupació perquè tots els que estem en la gestió pública en qualsevol institució devem estar obligats a treballar incansablement per crear ocupació». I ha afegit: Com a alcalde és una gran alegria poder col·laborar, des de l’ajuntament, en mitigar eixa situació de crisis que travessen algunes famílies».

«Hem volgut avançar-nos, amb diners cent per cent municipals, als plans per a desocupats que convoca cada estiu el SEPE per a contractar treballadors i treballadores d’eixes característiques perquè puguen desenvolupar des de ja eixes tasques de millora de la nostra ciutat i el seu territori», ha conclòs la primera autoritat local.

En esta nova acció del nou programa del Pla d’Ocupació Municipal, s’incorporen dihuit peons agrícoles i dos capatassos; una auxiliar administrativa; una delineant; una psicòloga d’atenció a persones majors; i un agent de desenvolupament local per a projectes europeus.

A l’acte de presentació d’este matí, que s’ha dut a terme a la seu del Consell Agrari, han assistit la regidora Carmen Pérez, l’edil d’Agricultura, José-Luis Ribera, el de Serveis Municipals, Joan-Carles Vázquez, el d’Urbanisme, Fernando Franco, així com el regidor de Tercera Edat, Vladímir Micó

L’any passat, l’Ajuntament de Sueca, a través de les distintes regidories, va destinar 978.800 euros en contractar desocupats i desocupades, dels quals 304.000 van ser de fons municipals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí