L’Ajuntament de Sueca actua subsidiàriament en immobles ruïnosos davant la inacció dels propietaris

CaixaBank - MyBox

0
1513
Una de les intervencions a immobles ruïnosos fetes a Sueca.

Dins d’esta sèrie d’actuacions, destaquen les ja realitzades en la ronda Cabanyal, carrer d’Enfront de la Via i carrer Santo Domingo

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Urbanisme, està duent a terme una sèrie de treballs per consolidar edificis en estat ruïnos que suposen un perill per al veïnat. Es tracta d’execucions subsidiàries “davant la passivitat dels propietaris dels immobles”, explica el regidor Fernando Franco.

“Des que vam començar a governar en esta legislatura, un dels objectius principals era eliminar progressivament totes eixes tanques que es trobaven en moltes voreres de la nostra ciutat, i que semblaven formar part ja del mobiliari urbà, algunes romanent en el mateix lloc durant anys i anys. Per tant, ens vam posar en marxa quant als tràmits administratius, que resulten molt més lents del que ens agradaria, perquè eixes tanques passaren a ser història, solucionant els problemes que provocaven que foren als carrers”, ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

Dins d’esta sèrie d’actuacions, destaquen les ja realitzades en la ronda Cabanyal, carrer d’Enfront de la Via i carrer Santo Domingo; les que s’estan duent a terme en este moment al carrer del Vall (en l’antic forn del Melino); i les que està previst que s’inicien en breu, en la carretera de Corbera, carrer Algemesí, i al carrer Proletariat.

“Estes execucions, que pretenen estabilitzar constructivament o, en el seu cas, derruir els immobles per la seua perillositat, tenen com a objectiu vetlar per la seguretat de la ciutadania, donant resposta a la inacció dels propietaris de mantindre les seues edificacions en un estat òptim”, ha afirmat Fernando Franco.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here