L’Ajuntament de Sagunt trau a subhasta 23 immobles de la seua propietat per un valor global inicial de 6,3 milions

0
2716
Ajuntament de Sagunt.

Es tracta principalment de parcel·les i finques destinades a vivenda protegida i lloguer social, però també hi ha places de garatge i un local comercial

L’Ajuntament de Sagunt ha aprovat l’expedient per a l’alienació mitjançant subhasta de 23 béns immobles que actualment són de titularitat del Consistori per un preu de licitació mínim de 6.288.158,94 euros. El procés es farà per proposició econòmica a l’alça en sobre tancat i el termini de presentació d’ofertes ja està obert i conclourà el pròxim 30 de juny.

Es tracta principalment de parcel·les destinades a l’ús residencial o a vivendes protegides i per a lloguers socials, si bé també hi ha finques urbanes i rústiques, places de garatge i fins i tot un local comercial. Els preus d’eixida oscil·len des dels 4.000 euros aproximadament de les places de garatge fins als quasi dos milions d’euros en què s’ha taxat una parcel·la per a ús residencial situada en el SUP-2 Est.

La regidora delegada de Patrimoni, Ana María Quesada, ha explicat que des del departament que dirigeix s’ha volgut «posar a la venda parcel·les que pot ser interessant adquirir». Segons ha assenyalat, es persegueix una doble vessant, que supose un ingrés per a la Corporació «per a poder portar avant projectes importants, però també que hi haja disponibilitat d’habitatge accessible i assequible per a la ciutadania» del municipi. «Amb eixe objectiu és amb el qual traiem a la venda estos solars», ha avançat.

Quesada ha assegurat que des de la Regidoria s’espera haver pogut vendre el màxim d’immobles possibles quan finalitze el procés d’adjudicació i ha puntualitzat que el treball per a poder traure a subhasta tots estos immobles ha sigut una tasca col·laborativa en la qual s’han involucrat també diferents departaments com ara Urbanisme o Alcaldia, per això ha volgut agrair a l’equip del departament de Patrimoni «la seua implicació, la seua dedicació i la responsabilitat que han demostrat per a portar avant esta tasca en tot just dos mesos, una tasca complicada i molt important per a este ajuntament, sobretot en este any 2022, per tot el que significa per a portar avant esta venda i finalment poder finançar diferents inversions molt importants per al municipi» que estan pendents.

D’una altra banda, segons s’indica en l’anunci de la subhasta, «la presentació d’ofertes exigirà la constitució d’una garantia per un import equivalent al 5% del preu de licitació del corresponent immoble o immobles» pels quals es vaja a licitar.

Per a conéixer més detalls sobre el plec de condicions que regeix el procediment, així com de cada lot (tipus de parcel·la, finca o immoble, taxació inicial, referència cadastral, ubicació, etcètera) pot consultar-se l’anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València i en el Perfil del Contractant de l’Ajuntament de Sagunt, a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic, on està disponible el plec de condicions així com documentació addicional.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí