L’Ajuntament de Sagunt trau a licitació la gestió de la cafeteria del Centre Cívic reduint el canon un 15%

0
1286
La concessió de la cafeteria del Centre Cívic serà de 3 anys prorrogables.

La concessió serà per tres anys, amb opció de tres pròrrogues anuals, i tindrà un cànon anual d’uns 19.000 euros amb una garantia d’un poc més d’11.000

L’Ajuntament de Sagunt ha aprovat els requisits per a la licitació de la concessió de la gestió de la cafeteria del Centre Cívic Antic Sanatori d’AHM en el Port de Sagunt amb la reducció del 15% en el cànon de licitació, que serà de 19.145,13 euros anuals. L’oferta es va publicar en la Plataforma de Contractació del Sector Públic dimecres passat i admet la presentació de propostes fins al pròxim 27 d’octubre a les 18.59 hores.

Segons s’assenyala en el plec de condicions, la concessió tindrà una duració de tres anys amb opció a tres pròrrogues anuals i es contempla una garantia requerida d’11.261,84 euros. D’altra banda, entre els criteris d’adjudicació es tindrà en compte la proposició econòmica a l’alça respecte al cànon de licitació inicial així com la qualitat en la prestació del servei, tenint en compte aspectes com ara la gamma de preus a implementar en l’establiment, en cas d’aconseguir la gestió d’este, més tres millores de servei com ara oferir dos o més opcions de menú, preus especials per a majors de 65 anys i menors de 25 anys (augmentant la valoració per cada tram de descompte del 10%) i la subscripció a diaris d’informació general.

La regidora delegada de Patrimoni, Ana María Quesada, espera «que liciten persones o empreses amb experiència, amb ganes d’atendre bé al seu públic i de donar un bon servei públic, que al final és per al que estan destinades estes concessions». En este sentit, ha recordat que des del departament que dirigix es reconeix la importància d’este espai tant per a associacions com per a la ciutadania. «Sabem com d’important és disposar d’esta cafeteria o de qualsevol servei d’acompanyament cada vegada que utilitzem la sala d’actes o la biblioteca», ha puntualitzat.

L’horari de prestació del servei haurà de ser de 8.00 a 21.00 hores, de dilluns a dissabte, i opcionals diumenges i festius. En els mesos de juliol i agost s’autoritza el tancament per vacances per un període màxim de 20 dies. Els preus hauran d’estar exposats al públic i el usos del local han d’ajustar-se als fins i activitats del Centre Cívic. A més, l’empresa concessionària o particular que ho gestione haurà d’aportar un programa anual d’activitats que requerirà el vistiplau de l’Ajuntament. Estes activitats no podran provocar molèsties per soroll durant els horaris d’obertura i tancament del centre per a no afectar la seua activitat. Les activitats extraordinàries que estiguen fora de la programació hauran de ser comunicades a l’Ajuntament i posteriorment autoritzades per a poder realitzar-se.

Aquelles persones o entitats que complisquen amb els requisits per a optar a la licitació podran presentar les seues propostes únicament per via electrònica a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. Només s’admetrà una proposició per part de cada aspirant, que tampoc podrà subscriure altres sol·licituds com a part d’una unió temporal, si ja ho ha fet individualment, ni figurar en més d’una d’estes.

«Esperem que vegen atractiva l’oferta i que per fi puguem tindre oberta esta cafeteria del Centre Cívic», ha manifestat la regidora.

Per a obtindre més informació pot consultar-se l’anunci de licitació, el document de plecs i el plec de clàusules administratives particulars del procediment.

El valor total estimat del contracte a sis anys és d’un mínim de 114.870,78 euros (sense comptar els impostos); 57.435,39 euros durant els primers tres anys fixos de la concessió i la mateixa quantitat si se succeïxen les tres pròrrogues previstes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí