L’Ajuntament de Sagunt tracta amb el diferents cossos el problema de la seguretat al camp

0
1406
Imatge de la reunió a Sagunt

La presidenta del Consell Local Agrari ha llançat un missatge de tranquil·litat als agricultors ja que les diferents forces de seguretat es van a coordinar i actuar a tot el terme municipal

La presidenta del Consell Local Agrari, Gloria Parra, s’ha reunit en una mesa de treball amb diferents representants de les forces i cossos de seguretat en el municipi, tals com Policia Local, Guàrdia Rural, Guàrdia Civil i Policia Nacional, a l’efecte d’establir les bases de l’estratègia de seguretat en l’àmbit rural durant els pròxims mesos. A la reunió també ha assistit l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la regidora de Policia Local, Natalia Antonino. La presidenta ha destacat que esta és la primera de moltes reunions sobre este assumpte.

«Som conscients que tenim uns mitjans limitats per a un terme municipal que compta amb 120 km2 de medi rural, però el nostre principal objectiu amb esta mesa és vore com disposarem els diferents mitjans i en quines zones per a intentar abastar tot el terme i així atorgar eixa seguretat que tant ens venen reclamant els nostres agricultors en una campanya que es preveu molt bona», ha declarat la presidenta del Consell Agrari.

En este sentit, Parra ha enviat un missatge de tranquil·litat als agricultors ja que les forces i cossos de seguretat «estaran coordinats per a actuar en tot el terme municipal».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here