L’Ajuntament de Sagunt s’uneix a les celebracions de l’Orgull LGTBIQ+


0
1395
Imatge dels colors de l'arc de Sant Martí a l'Ajuntament de Sagunt.

L’equip de Govern municipal ha desplegat banderes amb els colors de la bandera del col·lectiu en el Palau Consistorial de Sagunt i en la Tinença d’Alcaldia del Port de Sagunt

L’Ajuntament de Sagunt, amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBIQ+, i coincidint amb esta data que se celebra cada 28 de juny, ha desplegat este dilluns unes banderes amb els colors del col·lectiu en els dos edificis municipals principals dels nuclis de Sagunt i del Port de Sagunt.

Es tracta d’una acció simbòlica que representa el suport i la solidaritat de l’Equip de Govern amb la comunitat LGTBIQ+ del municipi i de tot el món. L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, que ha presidit tots dos actes, ha recordat que el dia de l’Orgull és motiu d’alegria pels drets aconseguits però també de reivindicació per aquells que estan encara per aconseguir.

«Celebrem com hem avançat com a societat i com de lluny que hem arribat en termes d’integració i inclusió, però també és un dia en el qual encara hem de reflexionar sobre els comportaments ‘LGTBI-fòbics’ que continuem presenciant i sobre les discriminacions quotidianes a les quals la població LGTBIQ+ ens hem d’enfrontar encara», ha puntualitzat el primer edil.

«Hui és un dia en el qual, com una ciutat integradora que som, hem de cridar ben alt que estem orgullosos i orgulloses de ser els qui som, que no tornarem a l’armari i que cap intolerant farà que fem un pas enrere en esta batalla per tindre les mateixes oportunitats que qualsevol altra persona. Junts i juntes ho aconseguirem», ha afegit Moreno.

En l’acte en el qual s’han desplegat les banderes des del balcó del Palau Consistorial de Sagunt han sigut presents l’alcalde, Darío Moreno; la regidora de Promoció Econòmica, María José Carrera; el regidor de Contractació, Javier Raro; la regidora de Cooperació, Maria Josep Soriano; i el regidor de Platges, Roberto Rovira.

D’altra banda, l’acte que ha tingut lloc en la Tinença d’Alcaldia del Port de Sagunt ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora de Promoció Econòmica, María José Carrera; el regidor de Contractació, Javier Raro; el regidor de Serveis Socials, Alejandro Sotoca; el regidor d’Activitat Física, Salut i Esports, Javier Timón; el regidor d’Educació, José Manuel Tarazona; i el regidor de Platges, Roberto Rovira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here