L’Ajuntament de Sagunt signa la compra de l’edifici de l’ONCE que destinarà a obrir un Casal Jove

0
1689
Imatge de l'edifici de l'ONCE al carrer Romeu de Sagunt

La compra, per un import de 365.000 euros, permetrà a la població jove disposar d’un nou lloc per a desenvolupar les seues activitats

L’Ajuntament de Sagunt ha signat l’adquisició de l’edifici de l’ONCE per a un Casal Jove per un import de 365.000 euros amb IVA inclòs. L’alcalde, Quico Fernández, ha explicat que és un edifici que està en perfectes condicions, situat en un lloc cèntric i amb un premi d’arquitectura, “és una de les referències de la ciutat”. La compra ha estat per davall de la valoració que es va fer des de l’Ajuntament. “Un edifici que es destinarà a una fi social com és l’atenció a la gent jove” afirma l’alcalde.

L’alcalde ha agregat que “és una de les grans oportunitats d’esta legislatura, una de les grans possibilitats per a prestar servicis a la gent, en definitiva, per al benestar de les persones. Nosaltres ho vam pensar en una ubicació i en comptes de construir-ho, que ens haguera portat molt de temps, hem trobat l’edifici adequat que està a més en unes magnífiques condicions”. Fernández dóna l’enhorabona a l’equip de govern, a tots els ciutadans i especialment a la gent jove que tindrà un nou lloc.

De moment, el servici es presta de manera parcial en el Centre Cultural Mario Monreal a més del Casal Jove que està situat en Port de Sagunt. Este nou Casal Jove de Sagunt permetrà als jóvens poder accedir a internet, utilitzar l’espai per a formació, per a tindre accés a tota una sèrie de projectes, subvencions, llocs d’oci, en definitiva, un lloc on podran desenvolupar les seues activitats. “Esta oportunitat no la podíem desaprofitar i servirà per a tota la població jove del nucli de Sagunt i de tota la ciutat”, ha declarat Fernández.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí