L’Ajuntament de Sagunt rep l’autorització per a exercir com a agència de col·locació

0
731
Ajuntament de Sagunt.

Amb esta autorització es guanya agilitat i transparència en els processos d’intermediació laboral i l’agència queda integrada dins dels serveis del Departament de Promoció Econòmica i Industrial

L’Ajuntament de Sagunt ha rebut l’autorització del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) per a exercir com a agència de col·locació i poder actuar com a intermediari en el mercat de treball entre empreses i persones desocupades. A partir d’ara l’Agència de Col·locació municipal serà un servei integrat, promogut i gestionat pel Departament de Promoció Econòmica i Industrial.

Per a la regidora delegada de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, esta autorització «era un dels objectius marcats dins del nostre programa polític per a acostar-nos a la ciutadania i fer més transparents els processos de gestió de les ofertes laborals».

Amb este nou servei, el Departament de Promoció Econòmica i Industrial continua avançant en els seus processos d’ampliació de serveis i impulsant la millora d’oportunitats d’ocupació entre la ciutadania. Durant anys s’ha estat treballant per a millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades en temps on les crisis econòmiques, i actual situació sanitària, requereixen d’una resposta ràpida i efectiva per part de les administracions.

«En els últims mesos, i en resposta a la situació econòmica que vivim, hem revisat els nostres protocols de treball per a continuar estant al costat de les persones usuàries i ajudar-les en els seus processos de cerca d’ocupació. Considerem que este nou pas és un impuls per a això perquè les persones ja inscrites en els nostres serveis podran conéixer totes les ofertes obertes i inscriure’s directament», assenyala la edil.

Les agències de col·locació se situen com un dels agents d’intermediació en el mercat de treball, entenent la intermediació com el conjunt d’accions que tenen per objecte posar en contacte les ofertes de treball amb els treballadors i treballadores que busquen ocupació, per a la seua col·locació. La finalitat última de la intermediació és proporcionar als treballadors i treballadores una ocupació adequada a les seues característiques i facilitar als ocupadors els treballadors i treballadores que més s’adapten als seus requeriments i necessitats.

A partir d’ara, les persones que ho desitgen i estiguen prèviament inscrites en la base de dades del Departament de Promoció Econòmica i Industrial podran inscriure’s directament en les ofertes que es publiquen en el lloc web https://sagunto.portalemp.com de la delegació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí