L’Ajuntament de Sagunt reforma el consultori mèdic auxiliar d’Almardà

0
1776
Consultori mèdic de l'Almardà

El contracte d’obres s’ha adjudicat a l’empresa Construcciones y Reformas Integrales BD per un import de 42.344 €

L’Ajuntament de Sagunt ha adjudicat un contracte d’obres a l’empresa Construcciones y Reformas Integrales BD, per a la reforma del consultori mèdic auxiliar d’Almardà. El contracte té un termini d’execució de dos mesos, amb un import de 42.344 €.

El regidor de Contractació, Pepe Gil, ha informat que “en breu van a començar les obres del consultori auxiliar que hi ha a Almardà, en el carrer Catarroja”. I ha explicat que mentre es fan les obres, “es traslladaran tots els equipaments, i els serveis sanitaris d’Almardá es prestarán a l’avinguda Itàlia, al Centre Cívic Voro Alandí. Allí, s’ha habilitat una depèndencia perquè personal d’infermería i mèdic puga atendre perfectament els pacients mentre es fan les obres.”

Les obres del consultori auxiliar, ha afegit el delegat, “consistiran a rehabilitar l’interior i fer-lo accesible a tot el món, de forma que els pacients puguen accedir sense cap problema a les consultes, als serveis sanitaris, etc. I que el personal també tinga un espai més digne per al treball.”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí