L’Ajuntament de Sagunt projecta crear l’Oficina Municipal d’Habitatge

0
402
Imatge de la reunió mantinguda per Quico Fernández

La proposta, impulsada pel departament de Quico Fernández assessorarà a les persones afectades per desnonaments, farà d’intermediari entre llogaters i llogadors, i informarà la ciutadania sobre els seus drets

El delegat d’Habitatge de l’Ajuntament de Sagunt, Quico Fernández, ha fet públic el projecte de posar en marxa una oficina municipal d’habitatge que done resposta a totes les demandes de tots els sectors de població, i no solament a les qüestions socials. “Es tractaria d’una oficina que s’ocupara del problema de l’habitatge des d’una perspectiva integral. A Sagunt tenim problemes de desnonaments, i cal assessorar a totes les persones afectades de quines opcions tenen, però també compliria altres funcions com la de promoció d’habitatge social, la intermediació entre arrendataris i arrendadors, etc.”, ha declarat Quico Fernández.

Amb este motiu, el regidor es va desplaçar este dimarts, acompanyat d’una tècnic municipal, a Alzira per a conéixer el funcionament de l’Oficina Comarcal de l’Habitatge de la Ribera Alta: “Hem anat a Alzira perquè han desenvolupat un sistema molt avançat d’atenció en molts aspectes relacionats amb l’habitatge. L’habitatge és un dret i ja coneixem els problemes d’accés a l’habitatge de determinats sectors, de gent jove, de gent gran, de gent amb problemes econòmics. Per tant, és un dret bàsic que està reconegut en la Constitució i els ajuntaments ens hem de preocupar que no hi haja cap persona que tinga problemes d’accés a l’habitatge”.

El delegat incidix en la idea de posar per primera vegada esta oficina per a donar resposta a totes les demandes de la societat i que reunisca components socials, tècnics i jurídics: “Crec que en esta legislatura hem de crear el departament d’Habitatge amb esta oficina i donar resposta a un dels principals problemes que afecta a la nostra ciutadania”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here