L’Ajuntament de Sagunt invertix 238.684 euros en les obres de la ronda nord del Port de Sagunt

0
1469
Imatge del projecte de la ronda nord de Sagunt

La Junta de Govern ha adjudicat el contracte d’obres a l’empresa Asfaltos y Construcciones Elsan SA

La Junta de Govern ha adjudicat el contracte d’obres de la ronda nord del Port de Sagunt a l’empresa Asfaltos y Construcciones Elsan SA per un import total de 238.684 euros (IVA inclòs). Este vial que unirà l’avinguda Delta del riu i el carrer Serra Calderona tindrà un termini d’execució de quatre mesos a comptar des de l’inici de les obres.

El regidor d’Urbanisme, Pablo Abelleira, ha recordat que l’aprovació inicial del projecte de la ronda nord data de 2016 i “que es va vore interrompuda per un nou procés d’expropiació vinculat al Sistema General 30 que es troba entre el barri dels metalls i el dels vents”, Una vegada finalitzada la recepció del Sistema General 30 “es pot, definitivament, contractar la finalització de la ronda nord”. D’esta manera, ha manifestat, este nou vial “tanca l’entramat urbà de la zona nord del Port de Sagunt i es el pas inicial per a vincular esta zona amb el pròxim projecte de pla especial del pont a Canet d’En Berenguer”.

Per altra banda, l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha declarat que l’aprovació d’esta inversió “és l’últim pas per a altre dels projectes que començaran de manera imminent i que unirà la platja a l’altura del delta del riu amb el barri de Sant Josep”. Fernández ha recordat que en estos moments queden uns 300 metres de carrer per urbanitzar i amb esta unió “es crearà una ronda nord perimetral al Port de Sagunt que facilitarà la mobilitat, especialment entre Canet d’En Berenguer i el Port de Sagunt”. A més, esta obra servirà per a “d’una banda esponjar la zona i d’altra millorar l’accessibilitat del barri dels metalls”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Sagunt sol·licita a la Diputació millores en la CV-324 que connecta amb Petrés

Fernández ha aclarit que un dels objectius que tenen és obrir els carrers que en estos moments son espais tancats perquè hi puguen accedir directament i deixen d’estar confinats. També ha afirmat que els treballs començaran al març i que poden estar acabats al maig.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here