L’Ajuntament de Sagunt invertix 115.00 euros en la creació de nous carrils bici

0
1403
Ajuntament de Sagunt

Estes obres facilitaran la creació de nous carrils bici per a millorar la connexió del polígon SEPES i el Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament de Sagunt ha adjudicat el contracte per a les obres necessàries per a l’execució d’un tram de carril bici, que connecte els carrils existents entre el carrer Albert Einstein i la CV-320, a través del carrer Curie i l’avinguda Corts Valencianes. D’esta manera, la longitud total aproximada serà 1.360 metres.

Així, la Junta de Govern Local ha adjudicat el contracte d’obres de connexió carril bici entre el carrer Albert Einstein i la CV-320 (SOM+ 2017) a SOGESER per un import de 115.145 euros, (IVA inclòs).

La regidora de Mobilitat Urbana, Roser Maestro, ha manifestat que estos treballs “suposaran un gran avanç per a la mobilitat sostenible d’este municipi” i ha afegit que amb açò s’acostarà “el tramat als polígons industrials, peça clau dins de la mobilitat”.

Actualment existix un carril bici en el carrer Albert Einstein que queda tallat i sense continuïtat. Així, amb l’actualització, es pretén perllongar a través dels carrers Einstein i Curie este carril bici per a unir-ho al que discorre per la CV-320.

El termini d’execució previst per a les obres és de tres mesos explicats a partir de l’acta de comprovació de replanteig de les obres; es proposa un termini d’execució sobredimensionat, ja que es pretén una execució progressiva, afectant el menys possible al normal funcionament de la via pública.

Així mateix, la delegada ha explicat que, d’altra banda, “s’està executant mitjançant el Pla d’Ocupació Municipal un xicotet tramat que permetrà la continuïtat amb una part ja existent, concretament en el lateral del Poliesportiu Municipal (internuclis)”. Estes obres enllaçaran “totes les instal·lacions esportives allí situades, amb el carril bici ja existent, millorant les connexions enormement”, ha afegit Maestro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here