L’ajuntament de Sagunt impulsa el desenvolupament de nou projectes emprenedors

0
1687

L’Ajuntament de Sagut ha aprovat la resolució d’ajudes per al foment de l’activitat emprenedora a Sagunt per a projectes empresarials constituïts en 2021. Com cada any l’Ajuntament de Sagunt, a través del departament de Promoció Econòmica i Industrial, impulsa esta subvenció que té l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor local i dinamitzar el teixit empresarial del nostre territori amb nous projectes empresarials.

En la present convocatòria s’han atorgat ajudes a nou projectes. Cadascuna de les persones beneficiàries ha rebut una quantia màxima de 5.000 euros per a conceptes com la despesa de primer establiment, inversions per a reforma, manteniment i conservació de béns immobles, publicitat, cursos, a més d’incloure despeses de Seguretat Social entre d’altres.

Cal destacar que en la present edició, i malgrat els condicionants econòmics implicats per la situació sanitària, s’han doblat el nombre de sol·licituds presentades respecte a l’any passat. En este sentit María José Carrera, regidora de Promoció Econòmica i Industrial, ha destacat «l’esperit emprenedor que sempre ha mostrat aquesta ciutat. Enguany, i malgrat les adversitats, hem apreciat que persisteix la voluntat ciutadana per emprendre nous projectes que dinamitzen la nostra ciutat». Per a María José Carrera, «aquesta subvenció pretén ajudar les persones emprenedores en el sempre complex procés d’afrontar els costos de posada en marxa d’una activitat econòmica».

Un dels aspectes ressenyables en esta edició és la creixent importància que han tingut projectes innovadors i orientats a la digitalització. En este sentit, la regidora ha assenyalat que «és bo veure que sorgeixen cada vegada més projectes innovadors i que la gent pren consciència que la digitalització és un procés imparable on hi ha moltes oportunitats de negoci».

Promoció Econòmica i Industrial, a més de la concessió d’estes ajudes econòmiques, entre les seues diverses funcions, compta amb personal tècnic dedicat a l’assessorament empresarial i impuls de nous projectes. Persones que diàriament atenen resolent dubtes sobre els processos i passos a seguir per a constituir empreses, formalitzar l’alta com a autònoms i que assessoren sobre les ajudes econòmiques que existixen per a la creació d’empreses.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí