L’Ajuntament de Sagunt i Lafarge col·laboren en la donació de 1.500 kg d’aliments i productes higiènics

CaixaBank - MyBox

0
1631
L'alcalde ha presenciat l'acte de donació.

Esta iniciativa solidària, que naix per iniciativa dels empleats de la planta de Sagunt i del Comité d’Empresa, s’ha materialitzat amb una visita al Centre i ha comptat amb la participació de l’alcalde de Sagunt

L’Ajuntament de Sagunt, el Comité d’Empresa, els treballadors de la fàbrica de Lafarge a Sagunt i l’empresa (Grupo LafargeHolcim) han col·laborat en una donació per part de la planta de 1 500 quilos d’aliments i productes higiènics per al Centre Solidari d’Aliments de Sagunt amb la finalitat de cobrir l’extraordinari servici a la societat que està desenvolupant, especialment en la situació actual d’emergència provocada per la COVID-19.

Esta iniciativa solidària impulsada per l’empresa, està secundada pels treballadors de la planta, els quals també han aportat diversos aliments de primera necessitat. A més, membres de Lafarge Sagunt, amb responsables del Comité d’empresa, han estat realitzant labors de voluntariat en el centre solidari.

A l’acte de lliurament ha assistit l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno; el director de la planta de Lafarge a Sagunt, José Luis Coleto, i el president del Comité d’Empresa, Javier Romero, en representació del Comité d’Empresa. Esta acció se suma a la realitzada el mes de maig, en la qual Lafarge i els empleats de la planta van entregar 7.600 quilos d’aliments, productes higiènics i de protecció al Centre Solidari d’Aliments de Sagunt.

Moreno ha agraït esta iniciativa i ha assenyalat que esta acció “és molt bona notícia, és un gran gest solidari de Lafarge i els seus treballadors amb el Centre d’Aliments, entregant estes donacions d’aliments i productes higiènics que aniran destinades a les persones més necessitades. La pandèmia ha colpejat durament i el nombre de famílies vulnerables s’ha incrementat, per això accions així són més importants que mai”. L’alcalde també ha destacat la importància de la responsabilitat social de les empreses, ja que amb esta iniciativa “Lafarge i els treballadors i treballadores contribuixen amb el seu entorn, sent una mostra de col·laboració amb la societat”.

Coleto ha apuntat que, des que es va iniciar la pandèmia, “el ferm compromís econòmic i social que venim mantenint amb Sagunt durant 70 anys l’estem prioritzant en aquelles persones que s’estan veient més afectades per l’actual crisi”. El director de la planta de Sagunt ha afegit, “a més de continuar generant ocupació estable en un entorn complex, és un orgull aportar la nostra col·laboració en aquelles necessitats socials més prioritàries amb iniciatives com esta. Creiem que és important reforçar el nostre suport, donada la difícil situació per la qual estan travessant enguany moltes persones, a causa de la crisi complexa i prolongada, que coincidix ara en unes dates tan assenyalades per a les famílies, en les quals més que mai és necessària la solidaritat i suport per a pal·liar, en la mesura que siga possible, les seues carències bàsiques”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here