L’Ajuntament de Sagunt i i el futur parc comercial Saguncenter col·laboraran en la inserció laboral d’aturats

0
1475
Sagunt i Saguntcenter han signat l'acord

L’objectiu principal és fomentar la formació i l’ocupació de les persones del municipi sense treball per a treballar en el futur parc comercial

L’Ajuntament de Sagunt i Saguncenter SL han establit un acord de col·laboració per a facilitar la inserció laboral de persones del municipi en atur. Este matí, l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el president de Saguncenter SL, Juan Planes, han signat l’acord per a fomentar la formació i l’ocupació i dissenyar noves eines per a la consecució d’una major ocupació, pel qual Saguntcenter es compromet a utilitzar, preferentment, mà d’obra del municipi de Sagunt.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, destaca que este és “el segon acord que se signa amb Saguncenter, un acord que va en la línia de procurar que estes oportunitats de creixement de l’activitat comercial, de la mateixa manera que estem signant amb altres empreses en l’àmbit de l’activitat industrial, tinguen una repercussió en l’ocupació en la nostra ciutat. Estem ara en un moment de creixement en l’àmbit comercial on, malgrat la dimensió de Sagunt, la nostra ciutat era pràcticament un desert i l’activitat purament comercial no s’havia desenvolupat fins a l’erupció de l’Epicentre. El desenvolupament de les seues fases, que hem presentat dies arrere, està suposant també la contractació de persones i nosaltres intentem que siguen al màxim persones del nostre municipi”.

El president de Saguncenter SL, Juan Planes, destaca “la satisfacció de seguir col·laborant amb l’Ajuntament. Per a nosaltres són molt importants els passos que estem donant de creixement i de consolidació. El que semblava un desert en la ciutat fa només tres anys, veiem com està avançant i s’està consolidant una segona fase. Esta ampliació servirà per a donar cabuda a superfícies de major grandària, que gràcies a l’ocupació que tenim en la primera fase ara mateix no tenen cabuda. Aleshores, confiem que esta ampliació del centre comercial permeta que marques més reconegudes a nivell comercial puguen vindre a Sagunt i que molts saguntins tinguen l’oportunitat de treballar en empreses consolidades i sòlides”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L’Ajuntament de Sagunt reclama que es descarte la crema de residus per a millorar la qualitat de l’aire

Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, assegura que “posem a disposició, en este cas de Saguncenter, tots els nostres recursos per aconseguir l’únic objectiu que és conjunt, que és generar ocupació i que esta ocupació siga de la ciutat si pot ser. Anem a seguir treballant en esta col·laboració que comencem fa temps, que ha funcionat bé i amb la qual estem tots satisfets. Per tant, continuem amb esta experiència que és positiva i esperem generar més ocupació, que és l’objectiu”.

Mitjançant l’actuació del departament de Promoció Econòmica, l’Ajuntament de Sagunt aplica una estratègia de desenvolupament que busca agilitar i modernitzar les polítiques d’ocupació i formació i fomenta l’esperit empresarial per a contribuir a una major dinamisme econòmic i social del territori. D’esta manera, concedix una gran importància a la formació i a les polítiques actives d’ocupació com a mitjà per a dotar de la qualificació necessària a les persones aturades i que puguen accedir amb millors perspectives al món laboral.

L’actual acord té com a objectius fonamentals potenciar la generació d’ocupació del municipi, augmentar el benestar de la ciutadania i potenciar el paper de Sagunt en el sistema urbà de la Comunitat Valenciana, enfocat a la nova fase en construcció d’un parc comercial destinat al comerç, la restauració i oci. Saguncenter SL es compromet a afavorir la incorporació de persones amb discapacitat, col·lectius desfavorits, així com a impulsar la igualtat efectiva entre dones i homes.

Per a finalitzar, Fernández assenyala que este acord “concreta de quina manera s’han de fer les coses, com cal preparar a la gent, de quina manera des del departament de Promoció Econòmica s’ha donat la informació i la formació perquè tingam en el municipi a persones que estiguen formades de manera específica per a ser útils per a este tipus d’activitat. Agraïm al grup Saguntcenter la seua predisposició i col·laboració en tota la gestió de desenvolupament i també al departament de Promoció Econòmica perquè està reflectint el que la gent ens està demanant”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Policia Local de Sagunt ha realizat quasi 5.000 serveis en la campanya de platges d'este estiu

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here