L’Ajuntament de Sagunt estudiarà la municipalització del Servei d’Ajuda a Domicili en el termini d’un any

0
706
Ajuntament de Sagunt

El ple municipal va aprovar dijous una moció amb la qual es compromet a realitzar les gestions i els estudis de viabilitatnecessaris per a la prestació d’este servei amb personal propi de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Sagunt estudiarà la viabilitat del Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) de manera directa en el termini d’unany. El Ple de la Corporació Municipal va aprovar aquest dijous una moció presentada pel regidor Roberto Rovira, en representació de l’Equip de Govern, que insta a realitzar les gestions i els estudis de viabilitat oportuns per a la prestació d’este servei amb personal propi de l’Ajuntament sense haver d’externalitzar-lo. Per a això disposaran del termini d’un any.

El SAD de Sagunt, que hui dia es presta de manera externalitzada, compta amb una plantilla de 26 professionals, algunes de les quals amb 15 i 20 anys prestant el servei. El govern local afrima que «per raons d’interés social, té la voluntat de prestar de forma directa el servei». A més, segons el texta provat, esta gestió directa suposa l’estalvi ja inicial de l’IVA i el benefici empresarial que s’abona a l’empresa gestora. No obstant això, l’Administració no disposa en la seua pròpia plantilla del personal necessari per a la prestació del servei i el contracte amb l’empresa ha finalitzat. És per això que es fa necessària la contractació externa del servei mentre es realitzen els estudis i gestions necessàries per a municipalitzar-lo.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí