L’Ajuntament de Sagunt dóna suport als treballadors de Pilkington davant el possible tancament de línies

0
1369
Imatge de la reunió a l'Ajuntament de Sagunt.

Dijous es farà un ple urgent per aprovar una Declaració Institucional de la Corporació Municipal en suport a Pilkington i la seua plantilla

Aquest dimecres l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la Junta de Portaveus (PSPV, Compromís, IP, PP, EU, Cs i Vox) s’han reunit amb el Comité de Vaga de la factoria a Sagunt de Pilkington per a conéixer de primera mà la situació de la factoria. Després de l’anunci per part de la Direcció de desinvertir i tancar línies, l’Ajuntament ha manifestat el seu suport i solidaritat davant tals intencions.

El primer edil ha expressat que «per part nostra l’administració sempre ofereix tot el suport al teixit empresarial, tant a les empreses locals com a les multinacionals, però alhora exigim aqueixa responsabilitat de tindre un pla de sostenibilitat a llarg termini per a l’ocupació a la nostra ciutat. Veiem amb preocupació aquestes intencions expressades pel grup Pilkington, com no pot ser d’una altra forma».

A més, també ha ressaltat i elogiat l’actuació dels propis treballadors, els qui estan disposats a cedir part dels seus salaris perquè es facen inversions en la planta: «és un exemple del que estem disposats a donar com a ciutat a canvi de mantindre tota l’ocupació. Nosaltres com a administració també estem disposats a fer el que faça falta per a poder mantindre aqueixa ocupació, però sol·licitem màxima responsabilitat i, en la mesura que siga possible, sol·licitem al grup Pilkington que mantinga les inversions en la nostra planta productiva. Que no es plantege desinversions, sinó al contrari, com poder fer entre tots que la planta tinga un futur a molt llarg termini».

Així mateix, aquest dijous en el Ple Extraordinari i Urgent convocat a les 16 hores està en l’ordre del dia l’aprovació d’una Declaració Institucional de la Corporació Municipal en suport a Pilkington i la seua plantilla.

Aquest dimecres s’ha rebut al comité d’empresa de Pilkington i se li ha oferit el suport i solidaritat municipal davant les intencions expressades pel grup de desinversions i tancament de línies.

«Per part nostra l’administració sempre ofereix tot el suport al teixit empresarial, tant a les empreses locals com a les multinacionals, però alhora exigim aqueixa responsabilitat de tindre un pla de sostenibilitat a llarg termini per a l’ocupació a la nostra ciutat. Veiem amb preocupació aquestes intencions expressades pel grup Pilkinton, com no pot ser d’una altra forma», s’ha explicat des de l’ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here