L’Ajuntament de Sagunt contracta 8 persones dins del programa d’iniciativa social EMCORP

0
1137
Els treballadors contractats han visitat l'Ajuntament de Sagunt.

Este dimarts han començat a treballar 8 persones dins del programa EMCORP per a persones desocupades majors de 30 anys

L’Ajuntament de Sagunt, a través del departament de Promoció Econòmica, ha rebut una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) per a la contractació de huit persones desocupades dins del Programa EMCORP per a persones majors de 30 anys. Este programa està cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Social Europeu.

Este matí, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica i regidora de Personal, María José Carrera i altres regidors i regidores delegats, els han donat la benvinguda.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, els ha destacat que: «independentment de les funcions específiques que dugueu a terme, és important que tingueu present que al final això és un servei públic. D’una manera o d’una altra les funcions que dugueu a terme revertiran en el servei que nosaltres prestem a la ciutadania. Amb la qual cosa, encara que pugueu tindre més tracte o menys amb la ciutadania, independentment d’això tot repercutirà en el servei que donem a les persones que viuen en el nostre municipi».

Per la seua banda, la regidora de Promoció Econòmica i regidora de Personal, María José Carrera, els ha explicat el funcionament del programa, així com els diferents perfils que s’han triat: «enguany hem intentat agafar diferents perfils» entre els quals es troben persones amb formació en «cicle superior de gestió de vendes i espais comercials, enginyeria industrial, disseny gràfic, arquitectura, biblioteconomia i econòmiques, i peonatge de pintura i jardineria». A més, els ha presentat als regidors i regidores dels departaments en què treballaran.

L’acció s’inclou dins del Pla Avalem Experiència, una iniciativa que té per objecte promoure la generació d’ocupació a través de la contractació de persones parades pertanyents a col·lectius vulnerables per a la realització d’obres o servicis d’interés general.

La subvenció concedida del programa EMCORP ascendix a 155.858 €. La duració del contracte serà de 6 mesos, i la seua contractació se centrarà en la realització i conservació d’edificis i instal·lacions públiques, a més d’altres tasques.

L’import de la subvenció es destinarà al finançament dels costos salarials i la cotització a la Seguretat Social de les persones contractades, i l’ajuntament aportarà els materials per a les actuacions que es realitzen.

Des dels departaments de Salut i Prevenció de Riscos Laborals i d’Igualtat se’ls ha oferit informació rellevant per a l’acompliment de les seues funcions en les millors condicions possibles i amb les garanties requerides per als servicis públics municipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here